Tέλειωσε οριστικά το σήριαλ Ιωάννου-Πόζαρε με τη φανέλα της νέας του ομάδας

Τελείωσε και επίσημα το σήριαλ Νικόλα Ιωάννου για τον ΑΠΟΕΛ, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Σε ανακοίνωσή του, ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνει τη συμφωνία με την αγγλική ομάδα, για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

«Ο Νικόλας φόρεσε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι του 2014. Αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας 125 φορές σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας 6 φορές. Πανηγύρισε 5 τίτλους πρωταθλήματος, ένα κύπελλο και ένα Super Cup ενώ μέσα από τις εμφανίσεις του έγινε ενεργό μέλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος», αναφέρει ο ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ, εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα και στην προσωπική του ζωή.

Στην ανακοίνωσή της, η Νότιγχαμ Φόρεστ αναφέρει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Νικόλα Ιωάννου. Ο 24χρονος αμυντικός μετακομίζει στο The City Ground από την κυπριακή πλευρά ΑΠΟΕΛ έναντι άγνωστου ποσού.

«Ο Ιωάννου, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και μπορείς επίσης να παίξει ως κεντρικός αμυντικός. Ήταν στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την ηλικία των 11 ετών, αλλά αναχώρησε για το ΑΠΟΕΛ το 2014. Κέρδισε πέντε τίτλους πρωταθλήματος και το κυπριακό κύπελλο και αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν. Είχε σχεδόν 100 συμμετοχές με τον ΑΠΟΕΛ, συμπεριλαμβανομένων 20 συμμετοχών στο Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ», σημειώνει η Νότιγχαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: