Δεν έλυσαν τις διαφορές τους ΑΠΟΕΛ και Ζρίνσκι, οδηγούνται στα πέναλτι

Αντιμέτωπος με τη Ζρίνσκι Βοσνίας τίθεται ο ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να περάσουν στην επόμενη φάση όπου με νίκη θα προκριθούν ξανά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες 2-2 στην κανονική διάρκεια του αγώνα κι έτσι οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση και έπειτα στα πέναλτι. 
 
Η αναμέτρηση στο ΓΣΠ πήρε ξέφρενο ρυθμό. Οι γαλαζοκίτρινοι αρχικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς-νωρίς (σ.σ. 11') όπως και στον προηγούμενο αγώνα στο Καζακστάν. 

Μετά από αδράνεια στην άμυνα, ο  Ίβαντσιτς βρέθηκε στην περιοχή και έπιασε την κεφαλιά για το 0-1. Έπειτα από τρία λεπτά, οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Ατζίλι.

Μετά από πάσα του Ζεράλδες, ο Ισραηλινός έπιασε το σουτ με τον πορτιέρε της Ζρίνσκι να χάνει την μπάλα και να γίνεται έτσι το 1-1.

Η ομάδα της Λευκωσίας πήρε προβάδισμα στο 26'. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, δύο αμυντικοί της ομάδας της Βοσνίας προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν αφού ο ψηλόσωμος επιθετικός πετάχτηκε για κεφαλιά και σκόραρε. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μπιλιμπίγια να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι με κοντινό σουτ. 

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΠΟΕΛ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Σίλβα, Ζεράλδες, Σάντος, Ζορζ, Ενσούε, Ατζίλι, Ανουάρ (86′ Λουντέμο), Ζαχίντ (64′ Γένσεν), Ντε Βινσέντι, Εντονγκαλά (73′ Τάμαρι), Νούχιου.

Ζρίνσκι Μόσταρ (Μλάντεν Ζίζοβιτς): Μπίρκιτς, Τσόρλουκα, Γιακόβλιεβιτς, Μπάρμπαριτς (57′ Μπέκιτς), Ιμπάνιες, Φιλίποβιτς, Τρέμποτιτς (66′ Ζλόμισλιτς), Ένιν, Τοντόροβιτς, Μπιλμπίγια, Ίβαντσιτς (76′ Γκοβεντάριτσα).

Σκόρερ: 14′ Ζαχίντ, 26′ Νούχιου / 11′ Ίβαντσιτς, 69′ Μπιλμπίγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: