Έντονος ο Ιωάννου-«Δεν τηρήθηκαν τα μέτρα σε Εθνικό και Σαλαμίνα»

Έντονος για την αναγκαιότητα της τήρησης των πρωτοκόλλων στο ποδόσφαιρο, εμφανίστηκε ξανά ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος κρούει για άλλη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου.

Σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Ιωάννου ανέφερε πως από τις μεγάλες αλυσίδες μετάδοσης προκύπτουν αρκετές επαφές, τονίζοντας πως ο εφησυχασμός είναι ο χειρότερος μας εχθρός.

Όπως είπε, από το ένα κρούσμα στη Νέα Σαλαμίνα νόσησαν άλλα 19, γεγονός που δείχνει πως δεν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και στον Εθνικό, όπου από ένα άτομο νόσησαν άλλα 16.

«Το θέμα είναι να τηρούνται τα πρωτόκολλα, όχι να κάνουμε άλλα. Εκεί είναι το θέμα», ανέφερε ο κ. Ιωάννου, προσθέτοντας πως η ΚΟΠ αναμένεται να μεταβεί αύριο στη συνάντηση με το Υπουργείο Υγείας με συγκεκριμένες προτάσεις.

«Η κατεύθυνση δεν είναι να επικαιροποιηθεί το πρωτόκολλο αλλά να εξευρεθούν τρόποι για να τηρούνται και να εφαρμόζονται τα πρωτόκολλα  και να υπάρχει επιτήρηση του πρωτοκόλλου».  

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου υπέδειξε πως από πλευράς Εθνικού και Σαλαμίνας δεν τηρήθηκαν τα μέτρα και θα πρέπει «σε κάθε ομάδα να υπάρχει σιγουριά πως εφαρμόζονται τα μέτρα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέα σύσκεψη και αποφάσεις για το ποδόσφαιρο-Έρχεται αυστηρότερο πρωτόκολλο