Έξαλλος ο Μπεργκ για το πέναλτι-Τα έβαλε με τον Ολλανδό διαιτητή

Στη φάση του πέναλτι, στάθηκε ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, μιλώντας σε ελλαδικά Μέσα ενημέρωσης, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 

Ο Νορβηγός προπονητής, αφού είπε ότι είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, αλλά όχι από το αποτέλεσμα, συνέχισε λέγοντας πως «στη φάση που δόθηκε πέναλτι είναι καθαρό ότι ο παίκτης του Ολυμπιακού τράβηξε τον Λέσιακς πριν την πτώση του και το χέρι». 

Σημείωσε επίσης ότι «καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να το δει ο διαιτητής σε ζωντανή ροή, αλλά το VAR υπάρχει γι’ αυτό το λόγο και έπρεπε να επέμβει. Ξέρω ότι είμαστε μικρό κλαμπ σε σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά έπρεπε να δοθεί επιθετικό φάουλ».

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στη Cytavision, αναφερόμενος στον επαναληπτικό τόνισε ότι, «τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Δείξαμε ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί και θα παλέψουμε στον επαναληπτικό».

Ως προς το τι θα αλλάξει για τον αγώνα της Τρίτης, σημείωσε πως, «θα πρέπει να βελτιωθούμε στο επιθετικό τρίτο. Αμυντικά και στη μεσαία γραμμή ήμασταν πολλοί καλοί. Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: