Η ντρίμπλα Παπασταύρου για το στοίχημα και αυτό που δεν περίμενε

Για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς, μίλησε ο Πρόεδρος της Ομόνοιας Σταύρος Παπασταύρου, ενώ απάντησε και για το… στοίχημα.
 
Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision, ο ισχυρός άνδρας της Ομόνοιας ανέφερε αρχικά πως «είναι ένα μεγάλο και σημαντικό παιχνίδι για την Ομόνοια, για τους φιλάθλους που αγωνιούν γι’ αυτό το παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και όταν άρχισε η χρονιά δεν ξέραμε ότι θα φθάναμε εδώ».
 
Ερωτηθείς αν ανέμενε αυτή την επιτυχία είπε ότι «από την αρχή της ευρωπαϊκής μας πορείας, ο στόχος ήταν να πάμε στους ομίλους. Πετύχαμε αυτό το στόχο, οπόταν σήμερα είμαστε εδώ για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.  Ευελπιστούμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει ελπίδες στο επόμενο παιχνίδι».
 
Σημείωσε επίσης ότι «δεν περιμέναμε να είμαστε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η επιτυχία είναι μια δικαίωση, γιατί έγινε καλή δουλειά για να φθάσουμε εδώ που φθάσαμε και είναι δικαίωση για τον κόσμο της Ομόνοιας που δεν άφησε ποτέ την ομάδα μόνη της».
 
Όπως ήταν φυσιολογικό, ο κ. Παπασταύρου, έθεσε ως στόχο το πρωτάθλημα και τις διακρίσεις στην Ευρώπη.
 
Σε ότι αφορά στην ανακοίνωση που εξέδωσε για την κατάθεση που έδωσε στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, για τις καταγγελίες που έκανε, απάντησε πως «δεν είναι η ώρα γι’ αυτό αλλά η ανακοίνωση λέει τι έγινε και τι θα γίνει και ας το αφήσουμε εκεί».
 
Του ζητήθηκε εξάλλου να κάνει πρόβλεψη για το σκορ, αλλά εμφανίστηκε διπλωματικός, λέγοντας πώς «οι προβλέψεις είναι γι’ αυτούς που παίζουν στοιχήματα και εγώ δεν παίζω στοιχήματα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: