Τράβηξε πεντάσφαιρο η Λεχ Πόζναν και καθάρισε τον Απόλλωνα

Να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ θέλει ο Απόλλωνας, ο οποίος κοντράρεται με τη Λεχ Πόζναν σε μονό αγώνα στο ΓΣΠ. 

Οι γαλάζιοι έχουν δύσκολο έργο στη Λευκωσία απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, ενώ έχασαν τον Νταμπό στο 12' με τον στράικερ της ομάδας να γίνεται αλλαγή νωρίς στο παιχνίδι. 

Οι αγώνες των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, βάσει των κανονισμών της UEFA, διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Οι Πολωνοί πήραν προβάδισμα στο 42' μετά τη σκαφτή πάσα του Ραμίρεζ στον Τίμπα, με τον δεύτερο να βρίσκεται απέναντι από τον Δημητρίου και να πλασάρει σωστά τον Δημητρίου.

Στο 47ο λεπτό, οι Πολωνοί χτύπησαν ξανά, σκοράροντας δεύτερο γκολ, με τον Ίσακ, ο οποίος πήρε έξυπνη κάθετη πάσα από τον Τίμπα και πλάσαρε εύστοχα τον Δημητρίου.

Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση των Πολωνών, ο Καμίνσκι στο 58' κάλυψε μεγάλη απόσταση μετά από μπαλιά του Ραμίρες και πλάσαρε από το ύψος της περιοχής για να γράψει το 3-0. 

Δέκα λεπτά πριν το τέλος, ο Σίκορα έκανε το 4-0 στο 81' της αναμέτρησης. Μετά από πάσα του Ραμίρες, έπιασε το σουτ και νίκησε τον Δημητρίου.

Σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα η Λεχ Πόζναν έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με πέμπτο γκολ και δεύτερο προσωπικό του Τίμπα. 

Οι ενδεκάδες

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Δημητρίου, Πίττας, Σάλαϊ, Κατελάρης, Ρομπέρζ, Αγκίρε, Σατσέτι, Ντένιτς, Μπένσοπ, Ντιγκινί, Νταμπό.

Λεχ Πόζναν (Ντάριους Ζβάροφ): Μπέντναρεκ, Τσερβίνσκι, Σάτκα, Τσερνομάρκοβιτς, Πούχατζ, Σίκορα, Τίμπα, Μόντερ, Καμίνσκι, Ραμίρες, Ίσακ.