Στα 17 τα κρούσματα στον Εθνικό-Αγγίζει τη δεύτερη ομάδα η αλυσίδα

Καταιγισμός εξελίξεων στο κυπριακό ποδόσφαιρο, μετά και τα θετικά κρούσματα στον Εθνικό Άχνας, τα οποία πλησιάζουν τα θετικά κρούσματα της Νέας Σαλαμίνας, η οποία απαριθμεί είκοσι ασθενείς.
 
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ομάδας της Άχνας, τα κρούσματα είναι δεκαεπτά, παρότι ο πρόεδρος του Εθνικού, έκανε προηγουμένως λόγο για 22, και τα οποία αφορούν 13 ποδοσφαιριστές και τα 4 μέλη που βρίσκονται γύρω από την ομάδα της Άχνας.
 
«Είναι απίστευτο, ήταν το χειρότερο πράγμα που μπορούσε να μας συμβεί. Τι να πω; Δεν έχω λόγια», ανέφερε ο κ. Φιλίππου.
 
 
Μετά από τα απανωτά κρούσματα, σε τεστ αναμένεται να υποβληθεί και η ομάδα κάτω των 19 ετών, αφού κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας, αγωνίστηκαν την Κυριακή με τη δεύτερη ομάδα.
 
Τόσο η διοίκηση του Εθνικού, όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό, ενώ ο αγώνας με τον Άρη για το Κύπελλο, έχει αναβληθεί.
 
Την ίδια κατάληξη αναμένεται να έχει και ο αγώνας απέναντι στην Ανόρθωση, για το πρωτάθλημα, που είναι ορισμένος για την ερχόμενη Κυριακή.
 
Υπενθυμίζεται ότι από τεστ περνά και η ομάδα της Πάφου, αφού η ομάδα αγωνίστηκε με τον Εθνικό, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: