Πέμπτη αγωνιστική με μόνο τρεις αγώνες-Τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν

Για χρόνια το θέμα των αναβολών αγώνων στο κυπριακό πρωτάθλημα, λόγω των υποχρεώσεων των ομάδων που παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γινόταν μείζον ζήτημα, με την ΚΟΠ, να λαμβάνει τελικά την απόφαση, όπως από φέτος, να μην δίδεται αυτό το πλεονέκτημα στις ομάδες, πλην μίας εξαίρεσης.
 
Αυτή θα αφορούσε την ομάδα που θα αγωνιζόταν για το Τσάμπιονς Λιγκ και μόνο σε περίπτωση που αυτή θα έφτανε στα πλέι οφ της διοργάνωσης.
 
Η Ομόνοια, κατάφερε να φθάσει σε αυτό τον γύρο, αποκλείοντας τις Αραράτ-Αρμενία, Λέγκια Βαρσοβίας και Ερυθρό Αστέρα. Ως εκ τούτου, άσκησε το δικαίωμα της για αναβολή του αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα, που θα διεξαγόταν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
 
Παράλληλα, η ΚΟΠ, αποφάσισε να αναβάλει τον αγώνα μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Δόξας, που θα διεξαγόταν την Κυριακή στο στάδιο ΓΣΠ, αφού σύμφωνα με την ομοσπονδία, το γήπεδο πρέπει να παραχωρηθεί στην UEFA, για τον επαναληπτικό Ομόνοια-Ολυμπιακός Πειραιώς, που είναι ορισμένο για την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.
 
Σύμφωνα πάντα με την ομοσπονδία, η UEFA θα πάρει το στάδιο Γ.Σ.Π, δύο μέρες προηγουμένως, όπως είναι και ο κανονισμός της, για να το προετοιμάσει για τον αγώνα.
 
Παράλληλα, πέραν των δύο αγώνων, αναβολή αναμένεται να ανακοινωθεί και για το παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με τον Ερμή Αραδίππου, αφού η ομάδα της Αμμοχώστου έχει συνολικά είκοσι κρούσματα.
 
Την ίδια κατάληξη θα έχει και το παιχνίδι του Εθνικού με την Ανόρθωση, αφού στην ομάδα της Άχνας εντοπίστηκαν δεκαπέντε κρούσματα, από τα τεστ που έγιναν στην ομάδα της Άχνας.
 
Οι μόνοι αγώνες που θα γίνουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, είναι αυτοί ανάμεσα σε Ολυμπιακό-Πάφος Fc, Kαρμιώτισσα-ΕΝΠ και ΑΕΚ-ΑΕΛ.
 
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής, έχει αναβληθεί και ο αγώνας μεταξύ Νέας Σαλαμίνας-Δόξας, για την τέταρτη αγωνιστική.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: