Στα 31 τα κρούσματα στην Α Κατηγορία-Οι ομάδες που κτύπησε ο κορωνοϊός

Μεγαλώνει ο προβληματισμός, από τα συνεχόμενα κρούσματα κορωνοϊού στο κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού μετά τη Σαλαμίνα, που υπέστη πιο μεγάλο πλήγμα από όλες τις ομάδες, έχοντας 20 κρούσματα, εκ των οποίων τα 17 είναι ποδοσφαιριστές και τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου, κρούσμα εντοπίστηκε και στον Εθνικό Άχνας.
 
Μέχρι στιγμής, έχουν εντοπιστεί 31 κρούσματα κορωνοϊού σε ομάδες πρώτης κατηγορίας, εκ των οποίων τα είκοσι ένα προέκυψαν τις τελευταίες πέντε ημέρες.
 
Το πρώτο κρούσμα, στις 19 Ιουνίου, αφορούσε τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Βούγιαντιν Σάβιτς, ενόσω βρισκόταν για διακοπές στη Σερβία.
 
Θετικός στον ιό εντοπίστηκε στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Τζόρτζε Ντένιτς, ο οποίος έφθασε στην Κύπρο από τη Σερβία.
 
Ανάμεσα στα κρούσματα που εντοπίστηκαν, τέσσερις ήταν ποδοσφαιριστές της Δόξας. Πρόκειται για τους Τζίλσον, Αλεξάντερ Πάντιτς και Φιρμίνο, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί μετά την άφιξη τους στην Κύπρο, όπως και ένας ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.
 
Επίσης, προέκυψαν πριν από περίπου ένα μήνα, δύο κρούσματα κορωνοϊού στον Εθνικό Άχνας, με το σημερινό, να είναι το τρίτο συνολικά που εντοπίζεται στην συγκεκριμένη ομάδα.
 
Ένα κρούσμα κορωνοϊού υπήρξε στο παρελθόν και στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ο οποίος είχε εντοπιστεί θετικός μετά την άφιξή του στην Κύπρο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: