Από τεστ άλλες δύο ομάδες μετά το κρούσμα στον Εθνικό-Η αλυσίδα της ιχνηλάτησης

Την ώρα που το κυπριακό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό λόγω των είκοσι κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στη Νέα Σαλαμίνα, νέο κρούσμα έρχεται να φέρει νέο πονοκέφαλο στις αρμόδιες υπηρεσίες.
 
Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας, που αγωνίστηκε στον αγώνα του Σαββατοκύριακού απέναντι στην Πάφο, ως αλλαγή, βρέθηκε θετικός.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε ομάδα Α’ κατηγορίας
 
Ως εκ τούτου, όλη η ομάδα αναμένεται να υποβληθεί σε τεστ, ενώ μέχρι την έκδοση αποτελεσμάτων θα παραμείνουν σε αυτοπεριορισμό. Σημειώνεται πως αύριο ο Εθνικός θα αναμετρηθεί με τον Άρη για τον θεσμό του Κυπέλλου και σε περίπτωση που εντοπιστούν περισσότερα κρούσματα, με βάση το πρωτόκολλο, το παιχνίδι αναβάλλεται.   
 
Σε τεστ αναμένεται να υποβληθεί και η ομάδα της Πάφου, με την οποία αγωνίστηκε ο Εθνικός, ο οποίος στο μεταξύ αγωνίστηκε και με τον Ερμή στις 14 Σεπτεμβρίου και ως εκ τούτου πιθανόν και η ομάδα της Αραδίππου αναμένεται να ελεγχθεί.
 
Ακολουθώντας την αλυσίδα και σε περίπτωση που έγινε διασπορά του ιού, τότε σε τεστ αναμένεται να υποβληθεί και η ομάδα του Ολυμπιακού με την οποία αγωνίστηκε ο Ερμής στις 18 Σεπτεμβρίου. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή που δεν εντοπιστεί κρούσμα στον Ερμή, τότε η αλυσίδα σταματά στον Εθνικό.
 
Η ανάλογη διαδικασία ακολουθήθηκε και με τη Νέα Σαλαμίνα, καθώς σε τεστ υποβλήθηκε και η ΕΝΠ που είχε αγωνιστεί με την ομάδα της Αμμοχώστου, χωρίς ωστόσο να προκύψουν θετικά κρούσματα.
 
Επίσης, σε τεστ υποβλήθηκε και η ομάδα του Αχυρώνα, με την οποία αγωνίστηκε η Νέα Σαλαμίνα για το θεσμό του Κυπέλλου, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σαρώνει τη Νέα Σαλαμίνα ο κορωνοϊός-Στα είκοσι τα θετικά κρούσματα