Ταξίδι με όνειρο τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για την Ομόνοια

Για την Ελλάδα ταξιδεύει το πρωί η Ομόνοια, η οποία θα αγωνιστεί αύριο απέναντι στον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Ο πράσινοι, θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στις 9:30 το πρωί και θα φθάσουν στην ελληνική πρωτεύουσα στις 11:00, ενώ απόψε θα προπονηθούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τον προπονητή της ομάδας Χένινγκ Μπεργκ να δίνει συνέντευξη τύπου στις 19:40.
 
Η Ομόνοια, μετά την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα, παίζει τα ρέστα της για πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ωστόσο είτε τα καταφέρει, είτε όχι, έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Σημειώνεται ότι οι πράσινοι, ταξιδεύουν με 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή τους, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.
 
Παράλληλα, με βάσει την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χένινγκ Μπεργκ, στον αγώνα με την ΑΕΚ, φωτογράφισε αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που θα παίξουν βασικοί απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
 
Η χθεσινοβραδινή αναμέτρηση αρχίζει στις 22:00, ενώ η Ομόνοια θα επιστρέψει στην Κύπρο την επόμενη μέρα, με ναυλωμένη πτήση.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι διπλοί και ο επαναληπτικός, θα γίνει σε μια εβδομάδα στο στάδιο ΓΣΠ.
 
Σημειώνεται ότι για να φθάσει στα πλέι οφ το τριφύλλι, απέκλεισε κατά σειρά τις Αραράτ-Αρμενία (0-1 στην παράταση), Λέγκια Βαρσοβίας (0-2 στην παράταση) και Ερυθρό Αστέρα (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση, 4-2 στα πέναλτι).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: