Μεγαλώνει δραματικά η αλυσίδα στη Νέα Σαλαμίνα-Άλλα οκτώ κρούσματα

Μεγαλώνει δραματικά η αλυσίδα κρουσμάτων κορωνοϊού στη Νέα Σαλαμίνα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πλέον η ομάδα αριθμεί 19 περιστατικά, καθώς προέκυψαν άλλα οκτώ από τους επαναληπτικούς ελέγχους. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τρία τα νέα κρούσματα-Θετικός φοιτητής από τυχαίους ελέγχους
 
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τη Νέα Σαλαμίνα, τα 16 κρούσματα είναι ποδοσφαιριστές και τα άλλα δύο από την προπονητική ομάδα. 
 
Σημειώνεται ότι τα οκτώ κρούσματα είναι επιπρόσθετα των τριών που ανακοίνωσε νωρίτερα το Υπουργείο Υγείας, το οποίο, στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από πλευράς εργαστηρίου για εντοπισμό των νέων κρουσμάτων. 
 
Όλη ο ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, μαζί με το τεχνικό προσωπικό, βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό, ενώ σε δηλώσεις του ο πρόεδρός της διεμήνυσε πως το πρώτο κρούσμα που αφορούσε ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έφτασε από χώρα κατηγορίας Β, δεν ήρθε σε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα, πλην δύο ατόμων που υποβλήθηκαν σε τεστ και ήταν αρνητικοί. Ως εκ τούτου, παραμένει άγνωστο και αποτελεί αντικείμενο διερεύνησης ποια, τελικά, είναι η πηγή της εστίας μόλυνσης. 
 
Υπενθυμίζεται ότι σε τεστ υποβλήθηκαν άλλες τρεις ομάδες που αγωνίστηκαν με την Νέα Σαλαμίνα, μεταξύ των οποίων η Ένωση Νέων Παραλιμνίων, τα τεστ της οποίας ήταν αρνητικά.