Έκανε τον γύρο της Κύπρου με σανίδα και ποδήλατο για να μαζέψει χρήματα για τους Μικρούς Ήρωες

Την περιοδεία του ολοκλήρωσε ο αθλητής Νικόλας Μιχαήλ, κάνοντας τον γύρο της Κύπρου σε έξι ημέρες, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων, για την ενίσχυση της πρωτοβουλίας του Λουκά Φουρλά, «Μικροί Ήρωες», στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο αθλητής ξεκίνησε από τις 7 το πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου με μια σανίδα και ένα ποδήλατο και τερμάτισε χθες το απόγευμα (20 Σεπτεμβρίου) στις 7 το απόγευμα, διανύοντας 700 χιλιόμετρα σε ξηρά και θάλασσα.

Ο αθλητής ξεκίνησε από τη Λεμεσό με τη σανίδα του, έφθασε στο Παραλίμνι και από εκεί πήρε το ποδήλατό του και κατά το μήκος της γραμμής κατάπαυσης του πυρός, κατευθύνθηκε στον Κάτω Πύργο Τυλληρίας. Από εκεί πήρε ξανά τη σανίδα του και τερμάτισε στη Λεμεσό.

Σημειώνεται ότι το όλο εγχείρημα του αθλητή, ήταν πραγματικά συγκινητικό, καθώς για έξι ημέρες πάλευε με τα κύματα και κυρίως με τον ίδιο του τον εαυτό για να ολοκληρώσει αυτή την προσπάθεια.

Ο ίδιος, όπως περιέγραψε, ήθελε να προσφέρει με το δικό του τρόπο, για αυτό και επέλεξε την πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά «Μικροί Ήρωες», θέλοντας παράλληλα να αφυπνίσει τον κόσμο και να δώσει κίνητρο, ώστε όλοι μαζί να προσφέρουμε για ακόμα μια φορά στα παιδάκια που αγωνίζονται καθημερινά και πολεμάνε τον καρκίνο.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ