Μπορεί να μην μίλησε ο Τιμούρ, όμως είπε πολλά...

«No comment» ήταν η ατάκα του Τιμούρ Κετσπάγια με το πέρας της αναμέτρησης της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 3-1. Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα σε κάποια στιγμή θα ερχόταν, ωστόσο ο Γεωργιανός ήταν εμφανώς πικραμένος, τόσο από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, όσο και με τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σηκώθηκε και έφυγε ο Κεσπάγια… «Νo comment»-Στα αποδυτήρια οι παίκτες
 
Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Γεωργιανός κόουτς ήταν έξαλλος, ενώ σε κάποια στιγμή εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο, διαμαρτυρόμενος φωνάζοντας για ένα φάουλ στον Οκριασβίλι.

Είναι γεγονός, πως σε κάθε διάσκεψη του μετά τους αγώνες, ο Τιμούρ κλέβει τις εντυπώσεις με τα λεγόμενα του, καθώς λέει αυτά που πιστεύει και νιώθει, αφού είναι ένας άνθρωπος που βίωσε και πρόσφερε αρκετά στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αυτή τη φορά αποφάσισε να μη μιλήσει, ωστόσο αυτό είναι κάτι που ενδεχομένως να μην άρεσε και στους φίλους της ομάδας της Αμμοχώστου, αφού και στους ίδιους δεν άρεσε η εικόνα της ομάδας τους.
 
Μπορεί να μην μίλησε, όμως στα μάτια του φάνηκε ο θυμός και απογοήτευση από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του αλλά και ο τρόπος που ήρθε η ήττα, καθώς το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: