«Δεν μπορεί να γίνει ούτε ο αγώνας με τον Ερμή...»

Για τα κρούσματα στην ομάδα του, μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης, ο οποίος όπως ανέφερε στο Super Sport FM, δεν μπορεί να διεξαχθεί ούτε ο αγώνας με τον Ερμή. 
 
Όπως είπε, «είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Προσπαθούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη και να ακολουθούμε τα πρωτόκολλα», ενώ σε σχέση με τις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας, ανέφερε πως «δεν μπορεί να γίνει ούτε ο αγώνας με τον Ερμή. Η Νέα Σαλαμίνα θα είναι σε μια δύσκολη θέση αν κληθεί να παίξει. Ίσως και αυτός ο αγώνας θα οδηγηθεί σε αναβολή».

Ερωτηθείς για το πως προχωρούν, ο Θουκής Θουκυδίδης ανέφερε ότι, «οι προπονήσεις έχουν ανασταλεί. Δεν μπορούμε να διακινδυνεύουμε την υγεία των ποδοσφαιριστών. Από την Τρίτη, θα είμαστε σε θέση, να έχουμε ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο για το πως θα προχωρήσουμε. Πολλοί από εμάς είπαν ότι θα είναι μια δύσκολη και περίεργη χρονιά. Ο Εθνικός είχε μόνο ένα κρούσμα και η ομάδα προχώρησε χωρίς επίπτωση. Εμάς, όμως, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός. Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι θα γίνει, πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Είμαστε σε επαφές με την ΚΟΠ και το Υπουργείο Υγείας. Δεν μπορώ να εκτιμήσω πότε θα επανέλθει η ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς».