Τρίτη νίκη και τριάρα απέναντι στην Καρμιώτισσα για την ΑΕΛ

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η ΑΕΛ, μετά την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, καθώς ήταν καλύτερη και αποτελεσματική και επικράτησε με 3-1 της Καρμιώτισσας, σε αγώνα που διεξάχθηκε στο Τσίρειο στάδιο, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Μόλις στο 15’ ο Ντανίλο με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ για τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού, ενώ η απάντηση από την ομάδα των Πολεμιδιών ήρθε δύο λεπτά αργότερα με τον Ισμαέλ Σάσι,  ο οποίος από το ύψος της περιοχής έκανε το σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 57’ η ΑΕΛ διπλασίασε τα τέρματα της με τον Τόρες, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καϊρίνου. Λίγό πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Μαέ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΕΛ: Βοζίνια, Χ. Κυριάκου, Τεϊσέιρα, Μπουνόζα, Έουλερ (33′ Σάντος), Τόρες (59′ Ριέρα), Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης, Αντωνίου, Ντανίλο (78′ Δ. Αβραάμ), Μαέ.

Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Α. Χριστοφή, Μπαράνοφ, Οικονόμου, Μαλεκκίδης, Μ. Σασί (74′ Καπαρτής), Χρίστου (61′ Νεοφύτου), Ρέινολντς, Χατζηβασίλης (74′ Μπαργκάν), Ι. Σασί, Ρόμο.

Σκόρερ: 15′ Ντανίλο, 56′ Τόρες, 87′ Μαέ / 18′ Ι. Σασί.