Δώνης: Θα είμαι Παναθηναϊκός ως το τέλος της ζωής μου

Ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού και πλέον της Μακάμπι Τελ Αβίβ υπογράμμισε πως θα είναι «πράσινος» μέχρι το τέλος της ζωής του, μίλησε για το δίδυμο της επιθετικής γραμμής της ελληνικής ομάδας, ενώ τόνισε το γεγονός πως η αντίπαλος της Μακάμπι, Σάλτσμπουργκ για τα προκριματικά του Champions League είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στον OVER FM:

Για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Η Σάλτσμπουργκ είναι πιο ισχυρός αντίπαλος από τις υπόλοιπες που αντιμετωπίσαμε. Μπορεί Ρίγα, Σούντουβα και Ντιναμό Μπρεστ να προέρχονται από την ίδια ποδοσφαιρική σχολή, αλλά είναι διαφορετικές ομάδες. Πέρυσι η Σούντουβα είχε αποκλείσει τη Μακάμπι. Η Ζάλτσμπουργκ έχει νεανικό ρόστερ, έχει προχωρήσει σε πωλήσεις όπως των Μιναμίνο και Χάαλαντ, αλλά και πάλι παραμένει δυνατή. Έχουμε περιθώριο για έξι ξένους, όμως έως τώρα υπάρχει μόνο ένας μη γηγενής στο ρόστερ (ο Ισπανός αμυντικός Σάμποριτ που είναι τραυματίας) με την ενίσχυση της ομάδας να μην έχει ολοκληρωθεί. Το ματς με τη Ζάλτσμπουργκ θα γίνει κανονικά στο Μπλούμφιλντ, δεν είχε συζητηθεί η Τούμπα ως εναλλακτική έδρα λόγω του lockdown αλλά το Γ.Σ.Π. Το επίπεδο των γηγενών ποδοσφαιριστών είναι αρκετά υψηλό».

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι προνόμιο για κάθε προπονητή όταν αρχίζει να δουλεύει να έχει ό,τι ζητήσει από τη διοίκηση. Επομένως είναι καλό που ο Πογιάτος έχει αρκετά εφόδια στην αρχή που κάνει στον Παναθηναϊκό. Δεν ζηλεύω που εγώ εργάστηκα κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Εγώ εκπλήρωσα τον σκοπό μου, ήθελα να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του και αισθάνομαι ότι το πέτυχα. Θα είμαι Παναθηναϊκός έως το τέλος της ζωής μου. Ο Νταμπίζας ήταν πολύ τίμιος με κάθε ευρώ του συλλόγου που διαχειρίστηκε και δεν ήθελε να βγαίνει η ομάδα ζημιωμένη πουθενά. Διαχειρίστηκε τα όσα είχε με πολύ μεγάλη προσοχή».

Για τη συνεργασία Καρλίτος και Μακέντα: «Ο Καρλίτος και ο Μακέντα είναι διαφορετικού στιλ επιθετικοί. Μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα σε 3-5-2 ή 4-4-2, με τον Καρλίτος να είναι πιο παίκτης περιοχής. Εκεί μπορεί να δράσει και να απειλήσει, ο Μακέντα είναι πολύ καλός τεχνικά, μπορεί να προσφέρει ως φορ και σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης».

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας