ΒΙΝΤΕΟ: Με ήρωα τον Φαν Κέσελ ο Ολυμπιακός δραπέτευσε από το Αμμόχωστος

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Ερμή στο στάδιο Αμμόχωστος, με σκορ 0-1 και έφθασε στους έξι βαθμούς.
 
Οι μαυροπράσινοι, με τη νίκη τους έπιασαν την ΑΕΛ στην πέμπτη θέση, έχοντας αγώνα περισσότερο, ενώ οι φτεροπόδαροι έμειναν στους τρεις βαθμούς.
 
Οι ταυτότητα του αγώνα
Ο Ερμής ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και πίεσε ψηλά τον Ολυμπιακό, ωστόσο μέχρι το δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι.
 
Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα, αλλά υστέρησαν στην τελική πάσα. Με εξαίρεση δύο φάσεις, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μια για κάθε ομάδα, όπου οι Μιχαήλ και Καϊκέ βρέθηκαν σε ετοιμότητα, δεν υπήρξαν άλλες καλές στιγμές.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν στο ίδιο τέμπο. Εκεί που όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα τελείωνε στην άγονη ισοπαλία, ο Φαν Κέσελ έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ στο 79’.
 
Ο ποδοσφαιριστής από το Κουρασάο πήρε την μπάλα μετά από κάθετη μπαλιά του Γκουστάβο και με σουτ νίκησε τον Καϊκέ για το 0-1.
Ο Ερμής δεν κατάφερε να βρει αντίδραση στον χρόνο που απέμεινε και έτσι το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Oι ενδεκάδες:

Ερμής: Καϊκέ, Λέμος, Ρ. Ντίας, Χολτ, Δημητρίου (68′ Βαλλιάνος), Αλαμπρίτης (55΄ Γαβριήλ), Σάντο, Κυριακίδης, Μέιρα, Ραφίνια (46′ Κονέ), Ρουσιάς.

Ολυμπιακός: Μιχαήλ, Ανδρέου, Σαμπίνια, Νάνι, Μανρίκε, Κυριάκου, Γκουστάβο ντα Κόστα, Σαλί (67′ Kα), Σαντάνα (85′ Γαρουφαλιάς), Τζίνο βαν Κέσελ, Ζαχαρίου (80′ Χάνι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: