Η διαφορά του ενός αγώνα και η... προειδοποίηση του Παπουλή στον Ολυμπιακό

Για τα παιχνίδια που θα δώσει η Ομόνοια απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς, αλλά και την πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μίλησε ο άσος των πρασίνων Φώτης Παπουλής.
 
Σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr, o Έλληνας διεθνής είπε για την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα ότι «η πρώτη μου σκέψη ήταν πως ένιωσα μία πολύ μεγάλη ικανοποίηση, για την τεράστια επιτυχία που πετύχαμε. Ήταν η πρώτη φορά που η Ομόνοια μπήκε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και είναι χαρά μου που αποτελώ κομμάτι της ιστορίας που γράψαμε. Ήταν ένας πολύ μεγάλος μας στόχος που έγινε πραγματικότητα».
 
Ακολούθως, ρωτήθηκε για την προσαρμογή στους αγώνες την εποχή του κορωνοϊού και επισήμανε πως «φέτος είναι για όλους μας μία πολύ δύσκολη χρονιά. Μείναμε κλεισμένοι στο σπίτι για δύο μήνες, από τον Μάρτιο και όταν το σώμα σου έχει μάθει να λειτουργεί σε διαφορετικές συνθήκες, μπαίνει αυτόματα σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Με την επιστροφή μας κληθήκαμε να παίξουμε δύσκολα ματς στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα. Εύχομαι όλα αυτά σύντομα να ανήκουν στο παρελθόν. Αυτή είναι η ζωή μας και έτσι έχουμε μάθει να ζούμε. Βέβαια, το δικό μας κομμάτι είναι στον αθλητισμό. Το βασικό είναι να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο».
 
Κλήθηκε επίσης να απαντήσει για το τι έχει αλλάξει από την ήττα που δέχθηκε η Ομόνοια, σε φιλικό αγώνα τον περασμένο Αύγουστο, από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.
 
«Τα παιχνίδια που έρχονται είναι τελείως διαφορετικά από εκείνο το ματς. Εμείς ήμασταν στα μέσα της προετοιμασίας μας και με τα πόδια βαριά, ενώ για τον Ολυμπιακό αποτελούσε την πρόβα τζενεράλε του ενόψει της αναμέτρησής του με τη Γουλβς. Ήταν πολύ πιο έτοιμος από εμάς, αφού εμείς βρισκόμασταν ακόμη στις αρχές. Βέβαια αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά έπαιζε τον ρόλο του. Τώρα έχουμε και εμείς παιχνίδια στα πόδια μας. Φυσικά και ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, όμως και εμείς έχουμε πιθανότητες και θα προσπαθήσουμε να τις εξαντλήσουμε».
 
Σε ό,τι αφορά στο αν διαφοροποιείται η κατάσταση σε σχέση από το γεγονός πως θα γίνουν δύο αναμετρήσεις και όχι μία είπε πως αυτό δεν μπορεί να το προδικάσει κανείς, ενώ έστειλε προειδοποίηση στον Ολυμπιακό ότι θα υπερβάλουν εαυτούς για την πρόκριση.

«Η λογική λέει πως τα δύο παιχνίδια είναι υπέρ του φαβορί, ενώ στο ένα όλα γίνονται. Αλλά τη δεδομένη στιγμή τα πάντα μπορούν να συμβούν. Βλέπουμε φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πως δεν υπάρχουν φαβορί ή αουτσάιντερ. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά εμείς θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας και θα επιδιώξουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Θα υπερβάλουμε εαυτούς και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: