Στα μαλακά Ανόρθωση-Απόλλων, δυσκολότερο το έργο του ΑΠΟΕΛ για είσοδο σε ομίλους

Στα μαλακά έπεσαν οι δύο από τις τρεις κυπριακές ομάδες, στην κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, γεγονός που τους αφήνει μεγάλες ελπίδες πρόκρισης σε ομίλους, φτάνει να περάσουν από τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό.
 
Ο Απόλλωνας, θα τεθεί αντιμέτωπος με μια εκ των Παρτιζάν ή Σαρλερουά εκτός έδρας, εάν προκριθεί από την Λεχ Πόζναν. Η Παρτιζάν μπορεί να έχει πλούσια ιστορία, ωστόσο δεν είναι ομάδα φόβητρο. Από την άλλη, η Σαρλερουά, είναι ομάδα από πιο προηγμένο πρωτάθλημα, όμως δεν έχει τις παραστάσεις που έχουν οι γαλάζιοι στην Ευρώπη.
 
Πιο τυχερή από όλες τις ομάδες, είναι η Ανόρθωση, με τον αστερίσκο ότι θα κάνει την έκπληξη και θα αποκλείσει την Βασιλεία στον τρίτο προκριματικό γύρο, εκτός έδρας.
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου, κληρώθηκε να παίξει στην Κύπρο με το νικητή του ζευγαριού Τσσκα Σόφιας-Τόρσβαν και σίγουρα θα έχει μεγάλες πιθανότητες να προκριθεί, εάν φτάσει στα πλέι οφ.
 
Τέλος, ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δυσκολότερη από τις τρεις κληρώσεις, αφού καλείται να παίξει είτε με τη Στεάουα Βουκουρεστίου είτε με την Σλόβαν Λίμπερετς.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι, έχουν σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία τα τελευταία χρόνια από τις δύο ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ωστόσο είναι αρνητικό το γεγονός θα κληθούν να αγωνιστούν εκτός έδρας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: