Μπαλοθιά από Απόλλωνα στον ΟΦΗ, το κάρφωσε ο Σάλαϊ κι άφησε πίκρα τόση

Δραπέτευσε με το διπλό από το Γεντί Κουλέ ο Απόλλωνας και επιστρέφει στην Κύπρο, με το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.
 
Οι γαλάζιοι, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, βρήκαν το δρόμο προς τα δίκτυα με τον Αττίλα Σάλαϊ στο 50ο λεπτό και  κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.
 
Η ταυτότητα του αγώνα:
Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ επιφυλακτικά και είχαν ως πρώτιστο στόχο να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα και μετά να επιτεθούν.
 
Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες και αναπόφευκτα οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 0-0.
Ο Απόλλωνας, στην πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, άνοιξε το σκορ.
 
Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Σάλαϊ βρέθηκε στο ύψος της περιοχής του Βάτερμαν και πλάσαρε σωστά τον Ολλανδό για το 1-0.
 
Ο ΟΦΗ έψαξε να βρει αντίδραση, αλλά παρά τις προσπάθειες του, η αμυντική λειτουργία των γαλάζιων ήταν εξαιρετική, με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή να πανηγυρίζουν την πρόκριση
 
Οι ενδεκάδες:

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Μαρινάκης (67′ Ναμπί), Βούρος, Γιαννούλης (80′ Κοροβέσης), Μεγιάδο, Στάικος, Νέιρα, Φιγκεϊρέντο, Σαρδινέρο.

Απόλλων: Δημητρίου, Πέδρο (46′ Πίττας), Γιούστε, Ρομπέρζ, Σάλαϊ, Αγκίρε, Σατσέτι, Ντένιτς, Ματέι (46′ Μπένσοπ), Ντιγκινί, Νταμπό (80′ Γιαννιώτας).