Εκτός αποστολής για φιλικό της Μίντιλαντ ο Ακιντόλα-Δύσκολα έρχεται Κύπρο

Εκτός αποστολής για τον αγώνα της Μίντιλαντ με την γαλλική Ρέιμς, έμεινε ο 24χρονος Νταβίντ Ακιντόλα, η περίπτωση του οποίου ενδιαφέρει τόσο την Ομόνοια, όσο και τον ΑΠΟΕΛ.
 
Ο προπονητής της δανέζικης ομάδας, Μπράιαν Πρικς, με την κίνηση του, στέλνει μήνυμα στον ποδοσφαιριστή, ότι δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του, για τη νέα χρονιά και ότι πιθανότατα θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα.
 
Οι προτάσεις από ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια για απόκτηση του ποδοσφαιριστή είναι στο τραπέζι, αλλά δεν φαίνεται να ικανοποιούν τη διοίκηση της Μίντιλαντ, η οποία αξιολογεί κι άλλες προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή.
 
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Νιγηριανός δεν φαίνεται ότι την επόμενη χρονιά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη χώρα μας, ωστόσο, αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αμέσως επόμενο διάστημα.
 
Πάντως, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια έκαναν ήδη αρκετή υπομονή για την περίπτωση Ακιντόλα και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους και προς άλλες κατευθύνσεις.
 
Την ίδια ώρα, μια εβδομάδα πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, πέραν της απόκτησης ακραίου επιθετικού, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ενίσχυση σε άλλες τρεις θέσεις. Στον άξονα, στην άμυνα και στην κορυφή της επίθεσης. Ως εκ τούτου, η ομάδα προγραμματισμού των γαλαζοκιτρίνων, τρέχει να καλύψει τα κενά που υπάρχουν και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να προκύψουν ανακοινώσεις. 
 
Ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης ψάχνει και η Ομόνοια, η οποία έχει μόνο τους Ανδρόνικο Κακκουλή και Μίχαλ Ντούρις, για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Νεόφυτος Λάρκου, περνά από κόσκινο τους υποψήφιους στόχους, για να καταλήξει στον εκλεκτό του.
 
Όπως έχουν μέχρι σήμερα τα δεδομένα και ποδοσφαιριστής να έρθει στην Κύπρο για λογαριασμό των πρασίνων, δεν θα είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, αφού θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής με τη νέα του ομάδα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας