Η ανησυχία του Σωφρόνη, οι μεταγραφές και η πικρή αλήθεια για Ενσούε

Με ελάχιστες μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να ολοκληρώσει τον φετινό μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Απόλλωνας. Οι κυανόλευκοι καίγονται για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης, ωστόσο δεν θα αρνηθούν οποιαδήποτε άλλη καλή περίπτωση έρθει ενώπιόν τους. 
 
Μετά το... ναυάγιο που προέκυψε με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ο Σωφρόνης Αυγουστή ψάχνει κάτι εξίσου καλό. Άλλωστε αυτός ήταν ο λόγος που δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος στον Ελλαδίτη ν' απαντήσει. Παρά του ότι ο χρόνος πιέζει τους γαλάζιους ελέω και της πρώτης αναμέτρησης στην Ευρώπη με τη Σαμπουρτάλο, υπάρχει ακόμη ένας μήνας μέχρι να κλείσει οριστικά το μεταγραφικό παράθυρο. 
 
Ο Κύπριος κόουτς το ξεκαθάρισε πολλάκις ότι ψάχνει έναν παίκτη που να μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν θέλει με άλλα λόγια να γίνει μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής. Ειδικά με τα νέα δεδομένα που έφερε στον κόσμο του ποδοσφαίρου ο κορωνοϊός, οι κυανόλευκοι δεν έχουν περιθώρια για περιττά έξοδα. 
 
Στο μεταξύ, ο Εμίλιο Ενσούε δεν έπαιξε ούτε στο χθεσινό (14/8) φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ και είναι πλέον δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Ο ποδοσφαιριστής έφτασε στη Λεμεσό με μεγάλες προσδοκίες, έχοντας αγωνιστική απραξία και δεν κατάφερε να πιάσει τα αναμενόμενα στάνταρτ της απόδοσής του.
 
Στους γαλάζιους κρατούν κλειστά χαρτιά όσον αφορά τον αμυντικό από την Ισημερινή Γουινέα, αφού διατηρεί συμβόλαιο γι' άλλα δύο χρόνια, ωστόσο δεν είναι μυστικό ότι καταβάλλεται προσπάθεια να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα. Ο ίδιος ο παίκτης ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα εκγύμνασης με τους υπόλοιπους παίκτες στο Κολόσσι. 
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας έβγαλε αρκετούς αυτοματισμούς στο ΓΣΠ και παρά το γεγονός ότι δέχθηκε την ήττα, η απόδοσή του - κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο - δεν ήταν κακή. Η ομάδα έδειξε αρκετά από τα στοιχεία που είχε πέρσι με τον Νταμπό να φανερώνει εξαιρετικά στοιχεία στα πρώτα του παιχνίδια με την κυανόλευκη στο στήθος.
 
Η φιλική ήττα δεν πτοεί κανέναν στο Κολόσσι, αφού άπαντες γνωρίζουν ότι βρισκόμαστε πολύ νωρίς στη σεζόν για να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα. Αυτό που αγχώνει τον Σωφρόνη είναι να χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Μπένσοπ (σ.σ. αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό), αφού μετά από δέκα μέρες οι αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη θα είναι συνεχόμενες και οι μονοί αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ δεν αφήνουν περιθώρια για λάθος.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: