Έκανε πρεμιέρα με αποκαλυπτική συνέντευξη Καραπατάκη το AEK Larnaca TV

Στα βήματα των μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης, μπαίνει και η ΑΕΚ, το Γραφείο Τύπου της οποίας εγκαινίασε σήμερα το AEK ΤV. Και επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, στην ΑΕΚ, κάνουν πρεμιέρα με αποκαλυπτική συνέντευξη του ισχυρού άνδρα του συλλόγου Άντρου Καραπατάκη.
 
Μεταξύ άλλων ο κ. Καραπατάκης, μίλησε για τη νέα προσπάθεια μέσω του ΑΕΚ Larnaca TV, η οποία όπως είπε, έχει ως στόχο ο σύλλογος να έρθει πιο κοντά στον κόσμο και να καλύψει γεγονότα της ομάδας που δεν μπορούν να καλύψουν τα media.
 
Για το γήπεδο, ο κ. Καραπατάκης είπε πως αναμένεται σε τρεις μήνες το γήπεδο να είναι κατηγορίας τέσσερα. Όπως εξήγησε, λόγω κορωνοϊού τα έργα έμειναν δύο μήνες πίσω διότι τα εργοτάξια ήταν κλειστά λόγω κορωνοϊού. Υπάρχει ζήτηση από ομάδες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο για τις ευρωπαϊκές οργανώσεις.
 
Στη συνέχεια ο κ. Καραπατάκης ξενάγησε το τηλεοπτικό συνεργείο στα έργα που διεξάγονται στο γήπεδο, στο οποίο συνεχίζονται τα έργα για τα έντεκα sky boxes του γηπέδου, το δωμάτιο της Αστυνομίας και τον χώρο για τους δημοσιογράφους.
 
Όσο αφορά τους στόχους της νέας σεζόν ο κ. Καραπατάκης σημείωσε πως είναι αχρείαστη η ερώτηση. «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Η ομάδα όσο είμαι εγώ στην προεδρία θα πρωταγωνιστεί. ΟΙ στόχοι είναι πάντα πρωταγωνιστικοί. Έχουμε δυσκολίες, θέλουμε να κάνουμε τις πιο σωστές επιλογές. Ο προϋπολογισμός  είναι μειωμένος
 
Για τον φετινό προγραμματισμό, ο Άντρος Καραπαράκης σημείωσε πως δεν ανησυχεί καθόλου, αφού υπάρχει μπροστά ένας μήνας. «Είμαστε σε εγρήγορσή. Οι μεταγραφές λίγους στις 14 του Σεπτέμβρη, έχουμε ακόμα ένα μήνα. Θέλουμε να κάνουμε ομάδα για ολόκληρο τον χρόνο, όχι για το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε πάρα πολύ χρόνο. Μεταγραφές θα γίνουν. Η ομάδα θα ενισχυθεί. Ο κόσμος να μην ανησυχεί, να έχει υπομονή και να περιμένει».