Ζε Ελίας-«Σε πολύ κατάσταση ο Ραφίνια, λεπτομέρειες για Ολυμπιακό»

 Ο Ζε Ελίας αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στον Ολυμπιακό (2000/03) κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα ενώ βίωσε μοναδικές στιγμές στον Πειραιά. Πλέον ακολουθεί καριέρα τηλεσχολιαστή στο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος χαφ με αφορμή το φλερτ του Ολυμπιακού με τον 35χρονο δεξιό μπακ της Φλαμένγκο και πρώην της Μπάγερν, Ραφίνια μίλησε στο gazzetta.gr για τα τελευταία νέα που έρχονται από την «Χώρα του καφέ», ενώ στάθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση του.

«Δεν ξέρω εάν τελικά συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από τον Ραφίνια. Ακούω πως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν και αφορούν τα χρήματα. Είναι δύσκολο να πω εάν έχει ήδη κλείσει στον Ολυμπιακό ή εάν ετοιμάζεται να πάει στην ομάδα. Στην Βραζιλία πάντα σύμφωνα με τις τελευταία νέα είναι πολύ πιθανή η αποχώρηση του Ραφίνια», τόνισε αρχικά ο Ζε Ελίας κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στον ρόλο του Ραφίνια στην Φλαμένγκο.

«Είναι πολύ καλός παίκτης ο Ραφίνια και παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Αγωνίζεται σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Φλαμένγκo, η οποία διαθέτει 11 ισάξιους ποδοσφαιριστές. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση παρά την ηλικία του. Η διαφορά τις Φλαμένγκο με τις άλλες βραζιλιάνικες ομάδες τα τελευταία χρόνια είναι πολύ μεγάλη.

Φέτος βέβαια δεν θα είναι το ίδιο γιατί οι αντίπαλοι της Φλαμένγκο έχουν μάθει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται και είναι πιο προβλέψιμη. Ο Ραφίνια είναι εξαιρετικός από τα δεξιά, διαθέτει τεράστια εμπειρία με σπουδαία καριέρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και η ποιότητα του είναι δεδομένη. Επαναλαμβάνω βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη