Αξιολογούν τα μεταγραφικά τους αποκτήματα και ψάχνουν τη νίκη Τιμούρ-Κέρκεζ

Δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΛ, με τις δύο ομάδες να μετρούν δυνάμεις, λίγες μέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.
 
Η γηπεδούχος Ανόρθωση, μετά την κακή εμφάνιση στο φιλικό κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου, η οποία ωστόσο συνοδεύτηκε με νίκη, θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Από την άλλη, η ΑΕΛ ψάχνει μια νίκη σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι, μετά την απρόσμενη ισοπαλία με τον Άρη στο Πελένδρι, την περασμένη Τετάρτη.
 
Ο Τιμούρ Κετσπάγια, πιθανότατα να δώσει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στους Τσαρλς Ελουντού και Μπράνκο Βργκοτς, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν. Επίσης, βασικός θα είναι όπως όλα δείχνουν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης Τζόζεφ Χουσμπάουερ.
 
Ο προπονητής της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ από την πλευρά του, δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, για να επιλέξει την καλύτερη ενδεκάδα.
 
Το φιλικό ξεκινά στις 19:00 και δεν θα καλύπτεται τηλεοπτικά. Στο γήπεδο, έχουν την ευκαιρία να βρεθούν περίπου 500 φίλοι της ομάδας της Αμμοχώστου, λόγω των μέτρων που τηρούνται για τον κορωνοϊό, ενώ δεν θα διατίθενται εισιτήρια για τους οπαδούς της ΑΕΛ.
 
Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, η λεμεσιανή ομάδα έχει συμπληρώσει το ρόστερ της και αν δεν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση, πιθανότατα να μην προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική κίνηση.
 
Από την άλλη, ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι στο ψάξιμο για ενίσχυση σε τρεις θέσεις. Η μια είναι αυτή του επιθετικού, όπου η Ανόρθωση έμεινε μόνο με τον Νίκα Κατσαράβα μετά τη φυγή του Μίχαλ Ντούρις, ενώ η δεύτερη είναι αυτή του δεκαριού, ο οποίος θα αναλάβει ρόλο οργανωτή στο παιχνίδι.
 
Επίσης, ο Γεωργιανός τεχνικός, ψάχνει ποδοσφαιριστή καταλόγου Β’ για τη θέση του τερματοφύλακα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: