Χωρίς νικητή το ΑΕΛ-Άρης, με την ψυχή στο στόμα κέρδισε η Ανόρθωση

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Άρη στο κονοτικό στάδιο Πελενδρίου, την ίδια ώρα που η Ανόρθωση κέρδισε την Ομόνοια Αραδίππου στο κοινοτικό γήπεδο Αραδίππου.
 
Στο Πελένδρι, η ΑΕΛ έψαξε από νωρίς το πρώτο γκολ και στο πέμπτο λεπτό, παρ’ ολίγο να το πετύχει, όταν μετά από μπαλιά του Μηνά Αντωνίου, ο Λόπες προσπάθησε να διώξει τη μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να κτυπήσει στο δοκάρι και να φύγει σε κόρνερ.
 
Στο 14’, ο Γκαζαριάν έπιασε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω. Παρά την πίεση που άσκησαν οι γαλαζοκίτρινοι για να πετύχουν γκολ, ο Άρης ήταν η ομάδα που μπήκε σε θέση οδηγού, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπάρμπαρο στο 19’, ο Ανδρέας Σταύρου έπιασε το σουτ και πέτυχε το 0-1.
 
Στο 35’, η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Γκαζαριάν από τον Λόπεζ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντάμοβιτς, ο οποίος νίκησε τον Λοΐζου για το 1-1.
 
Η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 60’ με σουτ του Παπαφώτη, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα φιλικά της νέας του ομάδας.
 
Πέντε λεπτά αργότερα όμως, ο Άρης έκανε το 2-2 με προβολή του Λόπες μέσα από την περιοχή, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 
Οι ενδεκάδες:
ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Μ. Αντωνίου, Κέρκεζ, Ράσο, Δ. Αβραάμ, Αντάμοβιτς, Νταβόρ, Ριέρα, Τόρες, Γκαζαριάν, Μπάμπιτς
 
Άρης (Λιάσος Λουκά): Λοϊζου, Παστελλή, Λόπες, Μοδέστου, Σταύρου, Σικόρσκι, Μπάρμπαρο, Ντελμίρο, Δημητρίου, Νταμάχου, Ελευθερίου.
 
Δεινοπάθησε αλλά κέρδισε η Ανόρθωση
Στην Αραδίππου η Ανόρθωση κέρδισε σε φιλικό παιχνίδι την τοπική Ομόνοια με 1-2.
 
Οι γηπεδούχοι ξάφνιασαν την Ανόρθωση, αφού μόλις στο πρώτο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Δημοσθένους, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Παπαδόπουλο.
 
Μετά την ψυχρολουσία, η Ανόρθωση έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, όμως χρειάστηκε 35 λεπτά για να δημιουργήσει καλή ευκαιρία. Σε εκείνο το λεπτό, ο Οκριασβίλι βρέθηκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή, αλλά το πλασέ του κατέληξε έξω.

Ότι δεν πέτυχε ο Οκριασβίλι, το πέτυχε ο Πηλέας ένα λεπτό αργότερα, με σουτ από το ύψος της περιοχής. Στο 42', η Ομόνοια στάθηκε άτυχη, αφού το σουτ του Καλλή βρήκε στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.
 
Με συμπληρωμένα δύο λεπτά στο β’ μέρος, η Ανόρθωση κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με σουτ του Κατσαράβα.

Ομόνοια Αραδίππου (Μ. Μάρκου): Νίμπρα, Σοφοκλέους, Χριστόφη, Παναγή, Μ. Κουζάρης Χ.Κουζάρης, Σ.Αβραάμ, Μπελά, Ούρος, Δημοσθένους, Καλλής

Ανόρθωση (Τ. Κετσπάγια): Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, Π. Αρτυματάς, Κ. Αρτυματάς, Σελίν, Κορρέα, Πηλέας, Χουσμπάουερ, Γεωργαλλίδης, Χριστοφή, Οκριασβίλι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: