Μπλακ άουτ και διακοπή στο Παραλίμνι-Ολοκληρώθηκε στο ημίχρονο το φιλικό

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Ένωση Νέων Παραλιμνίου και την Ομόνοια στο στάδιο Τάσος Μάρκου.
 
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, τρεις από τους τέσσερις προβολείς του σταδίου, έσβησαν, με αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να αποφασίσει τη διακοπή του αγώνα.
 
Μέχρι εκείνη τη στιγμή, το σκορ ήταν στο 1-1. Στο 24’ η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι με τον Κίκο και ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.
 
Η Ένωση απάντησε με το ίδιο νόμισμα στο 45’, όταν ο Μαρκόσκι ανατράπηκε από τον Κούσουλο και ο Θεοδώρου νίκησε τον Κυριακίδη για το 1-1.
 
«Πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όλους τους πυλώνες»
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση για το περιστατικό αναφέρει ότι «κατά την χθεσινή ημέρα πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όλους τους πυλώνες χωρίς να προκύπτει οποιοδήποτε πρόβλημα».

Σημειώνει επίσης πως«ως επίσημη Ε.Ν.Π θα θέλαμε να απολογηθούμε στους φίλους και των δύο ομάδων για την ταλαιπωρία, παρόλο που δεν ήταν δική μας υπαιτιότητα».

Οι ενδεκάδες:
 
ΕΝΠ (Μ. Κκαράς): Πέτρου, Μουλαζίμης, Κυνηγόπουλος, Μπάλαζιτς, Μπαρμπόσα, Κοσμά, Μπελόνε, Κολοκούδιας, Θεοδώρου, Κωνσταντίνου, Μαρκόφσκι.
 
ΟΜΟΝΟΙΑ (Χ. Μπεργκ):  Κυριακίδης, Κίκο, Περέιρα, Χαραλάμπους, Τζιωνής, Παναγιώτου, Βενιζέλος, Σάββα, Ζευκής, Κούσουλος, Χρήστου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: