Ο λόγος που οδήγησε τον Ντάρμπισαΐρ στην αποχώρηση από την Ομόνοια

Για την αποχώρηση του από την Ομόνοια, μετά από μια τετραετία, και τον λόγο που τον ώθησε σε αυτή την απόφαση αναφέρθηκε ο πρώην επιθετικός του τριφυλλιού, Ματ Ντάρμπισαΐρ .

«Πολλά ανάμεικτα συναισθήματα. Νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα για εμένα και την οικογένεια μου. να προχωρήσουμε σε μια περιπέτεια, μετά από τον φοβερό χρόνο που περάσαμε εδώ. Δεν περίμενα πως θα ήταν εφικτό. Θεωρώ είναι η πιο σωστή στιγμή. Είναι οικογενειακή απόφαση που πήραμε μαζί. Δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο ο λόγος που φεύγω από την Ομόνοια. Πολύ δύσκολη ειλικρινά. Αν πας πίσω στον προηγούμενο χρόνο, είχα περάσει ένα δύσκολο διάστημα εδώ με διάφορους προπονητές. Σκεφτόμουν πως είχε κλείσει ο κύκλος μου στην Ομόνοια, αλλά ευτυχώς η οικογένεια μου, μου είπε πως δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω από την ομάδα με αυτό τον τρόπο, μετά που είχα σκοράρει δύο γκολ εκείνη τη σεζόν. Έτσι αποφασίσαμε να μείνω άλλο ένα χρόνο και να φύγω όταν θα είμαι ψηλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτός ήταν ο Ματ… Ένας δεινός σκόρερ, ένας ωραίος άνθρωπος
 
«Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι πως φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Για εμένα το να κερδίζεις το πρωτάθλημα και να αγωνίζεσαι στα προκριματικά του Champions League είναι σαν να έγινε η δουλειά μου. Θεωρώ πως όταν είσαι οικογενειάρχης και δεν ζεις με την οικογένεια σου είναι πολύ δύσκολο, να αφήνεις τα παιδιά σου και να μην τα βλέπεις να μεγαλώνουν. Θέλαμε εξάλλου να μείνουμε μόνιμα στην Αυστραλία, όταν θα ολοκλήρωνα την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Αυτή η προσφορά έφθασε ένα χρόνο νωρίτερα μπορώ να πω, αλλά είναι μια προσφορά που δεν μπορώ να την απορρίψω. Θα πάμε στην Αυστραλία σε μερικούς μήνες. Η χρονιά ξεκινά τον Δεκέμβρη και ανυπομονώ γι’ αυτό», ανέφερε ο Άγγλος επιθετικός για τη συνέχεια της καριέρας του στην Αυστραλία. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ξεδίπλωσε το πλάνο του για τα πρόστιμα ο Βαφεάδης-Στο τραπέζι η μείωση κατά 50% του εξώδικου υπό προϋποθέσεις
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
Μη διενέργεια ελέγχου σε όλες τις περιπτώσεις εσόδων της ΓΔ Ανάπτυξης διαπιστώνει η Ελεγκτική
Ο πρώην μεγιστάνας των κρυπτονομισμάτων Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κακοκαιρία στην Ισπανία-Νεκροί δύο άνθρωποι που παρασύρθηκαν από τα κύματα
«Οι ΗΠΑ δεν διαβίβασαν στη Ρωσία όλα τα στοιχεία για την προετοιμασία της τρομοκρατικής στη Μόσχα»
BINTEO: Μαθητής συγκινεί... Ξυρίζει το κεφάλι του για να συμπαρασταθεί σε καρκινοπαθή καθηγήτρια
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα