Με στρατιωτικό χαιρετισμό αποχαιρέτησε ο Ματ-«Είχα τέσσερα απίστευτα χρόνια»

Την ομάδα της καρδιάς του, την Ομόνοια, αποχαιρέτησε ο Ματ Νταρμπισάιαρ, ο οποίος φέυγει από την Κύπρο για να αγωνιστεί στο αυστραλιανό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μακάρθουρ Fc.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Άγγλος επιθετικός αναφέρει ότι ήταν μια έντονη συναισθηματικά εβδομάδα.

«Αυτός δεν ήταν απλά ένας σύλλογος για εμένα, ήταν οικογένεια. Είχα τέσσερα απίστευτα χρόνια μαζί σας. Στιγμές που θα με συνοδεύουν για μια ζωή. Το να είμαι αρχηγός σ' αυτή την ομάδα, να κατακτά το πρωτάθλημα και να κερδίζει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι κάτι που δεν θα έφευγα αν δεν τα έκανα».

Στην ανάρτησή του, ο Νταρμπισάιαρ σημειώνει επίσης ότι «ο στόχος μου ήταν να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Εύχομαι υπέροχα πράγματα στην Ομόνοια για το μέλλον και θα την παρακολουθώ από μακριά. Ευχαριστώ και αντίο για τώρα».

Προηγουμένως, η Ομόνοια είχε αποχαιρετήσει τον Άγγλο επιθετικό με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι επιδόσεις του, τον κατατάσσουν ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς στην ιστορία του τριφυλλιού και του κυπριακού ποδοσφαίρου. Ο Ματ πέρα από εξαιρετικός επιθετικός υπήρξε και πολύ καλός επαγγελματίας, αγαπήθηκε από τον κόσμο της Ομόνοιας και κέρδισε ξεχωριστή θέση στην οικογένεια της ομάδας μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: