Πήρε θέση για τη διαιτησία ο Φανιέρος-Τι προτείνει για βελτίωση της κατάστασης

Έντονος για το θέμα της διαιτησίας, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος, ο οποίος πρότεινε να γίνουν επαγγελματίες οι διαιτητές, ώστε να μειωθούν τα λάθη που γίνονται.
 
Μιλώντας στον Super Sport Fm, o ισχυρός άνδρας του Ερμή, ανέφερε ότι «πρέπει να επενδύσουμε στους δικούς μας διαιτητές, να πάρουμε τους καλύτερους και να τους δώσουμε ένα σοβαρό μισθό. Έτσι θα προσέξουν τα λάθη τους και θα γίνουν επαγγελματίες».
 
Ο κ. Φανιέρος, εξήγησε επίσης πως αν δημιουργήσουμε μια ελίτ διαιτητών που θα ανανεώνεται κάθε δύο χρόνια, τότε τα λάθη που γίνονται θα μειωθούν.
 
«Για μένα είναι λάθος που είναι εδώ ο Λαγιέκ ή ο κάθε ξένος. Οι Κύπριοι ξέρουν τις καταστάσεις. Να μπει Κύπριος ως επικεφαλής, γιατί πρέπει να τελειώνουμε με την προκατάληψη. Φέραμε ξένους διαιτητές. Τι έγινε δηλαδή; Τι διαφορά είδαμε; Ήταν χειρότερα από τους Κύπριους. Πρέπει να επενδύσουμε στους διαιτητές και να γίνουν επαγγελματίες. Να πηγαίνουν προπόνηση και όχι στην ΑΗΚ ή όπου είναι διορισμένοι».
 
Αν ξέρουν, συνέχισε ο κ. Φανιέρος, «θα πιάνουν 3000-3500 ευρώ τον μήνα, θα προσέχει και την εμφάνιση του ο διαιτητής. Βγάζουν πάνω όποιο να’ ναι που δεν μπορεί να αντέξει το βάρος της διαιτησίας».
 
Σε ότι αφορά την ομάδα του, ο κ. Φανιέρος είπε ότι, «πάμε με σταθερά βήματα. Μέχρι στιγμής μου άρεσε η ομάδα σε ποιότητα, αλλά χρειάζεται χρόνο.

Για τις μεταγραφές επισήμανε ότι χρειάζονται ένα επιθετικό, ένα κεντρικό αμυντικό και ένα ακραίο επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: