Φρένο στις μετακινήσεις οπαδών στα ντέρμπι-Η απόφαση της ΚΟΠ

Xωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών, θα διεξάγονται τα παιχνίδια ανάμεσα στις έξι μεγάλες ομάδες, στην πρώτη φάση του φετινού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠ, το θέμα συζητήθηκε στην χθεσινή συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής.

«Με δεδομένο ότι, βάσει του Πρωτοκόλλου που ισχύει σήμερα, επιτρέπεται στα Στάδια η παρουσία φιλάθλων, ίση με το 33% της χωρητικότητας τους, η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε πως δεν θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στους εντός έδρας αγώνες των έξι ομάδων που ήταν στον πρώτο όμιλο στο περσινό Πρωτάθλημα (Ομόνοια, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ,
ΑΕΛ).
 
Σημειώνεται πως «οι υπόλοιπες οκτώ ομάδες, θα κληθούν να ενημερώσουν την Ομοσπονδία αν επιθυμούν να φιλοξενούν φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας ή όχι. Η απόφαση τους δεν θα αφορά συγκεκριμένους αγώνες αλλά, όλους τους εντός έδρας αγώνες τους».
 
Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία, η απόφαση αυτή ισχύει για την Α’ φάση του Πρωταθλήματος Cyta. «Εννοείται ότι σε περίπτωση που τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα διαφοροποιηθούν, τότε θα επανεξεταστεί και η απόφαση».
 
Εξάλλου, δεν θα επιτρέπεται η μετακίνηση φιλάθλων σε όλους τους αγώνες των μικρών κατηγοριών και του Πρωταθλήματος Γυναικών Dimco. Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής θα τεθεί προς έγκριση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: