ΒΙΝΤΕΟ: Κυρίαρχος ο Απόλλωνας στο Τσίρειο-Πήρε το φιλικό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

Εξαιρετικές εντυπώσεις, άφησε ο Απόλλωνας στο φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, στο Τσίρειο στάδιο, όπου οι γαλάζιοι της Λεμεσού, επικράτησαν άνετα με 2-0.
 
Ο Απόλλωνας ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και νωρίς-νωρίς επέβαλε το ρυθμό του. Μόλις στο 2ο λεπτό, Γιάννης Γιαννιώτας συνεργάστηκε άψογα με τον Ζοάο Πέδρο, με τον δεύτερο να κάνει το σουτ και τον Τόνιο Ραμίρεθ να μπλοκάρει την μπάλα.
 
Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Γιαννιώτας, έκανε σέντρα με στόχο τον Μπένσοπ, ωστόσο ο Τόνιο πρόλαβε και έδιωξε με γροθιές.
 
Στο 9’, ήταν η σειρά του Γιάννη Πίττα να απειλήσει την εστία του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, ωστόσο το σουτ του ήταν χλιαρό.
 
Με συμπληρωμένα 22 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, ο Πίττας, έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Μετά από γύρισμα του Ζοάο Πέδρο ο Κύπριος επιθετικός βρέθηκε προ κενής εστίας, αλλά έστειλε τη μπάλα έξω.
 
Το γκολ ήρθε τελικά για τον Απόλλωνα στο 37’ με τον Έκτορ Γιούστε. Ο αμυντικός του Απόλλωνα ξεπετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, μετά από κόρνερ του Ψύχα και με προβολή νίκησε τον Τόνιο.
 
Στο 44', η ΑΕΚ έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον νεαρό Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Μολ, αλλά η προβολή του Ρομπέρζ την υστάτη, απέτρεψε τα χειρότερα για την εστία του Απόλλωνα.
 
Στο δεύτερο μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή, ξεκίνησαν και πάλι δυνατά και στο 52' κέρδισαν πέναλτι, μετά από χέρι του Άμπραχαμ εντός περιοχής.
 
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπένσοπ, όμως ο Τόνιο είπε όχι στον επιθετικό των γαλάζιων. Μέχρι το 85’ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα έληγε με σκορ 1-0, ωστόσο, ο Γιώργος Μαλεκκίδης είχε άλλη άποψη.
 
Με ατομική ενέργεια, μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ και έκανε το σουτ, νικώντας τον τερματοφύλακα των κιτρινοπράσινων, γράφοντας το τελικό 2-0.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: