Ο όρος που δεν συμπλήρωσε ο Χριστοδουλόπουλος και το «τσουχτερό» κασέ του

Οι τίτλοι τέλους στη διετή συνεργασία Ολυμπιακού και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αναμένεται να πάρουν επίσημη μορφή, αφού ο παίκτης βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός Ρέντι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει καθόλου για το υπόλοιπο της σεζόν. 

Για την περίπτωση του Ελλαδίτη εξτρέμ ενδιαφέρεται ο Απόλλωνας, ενώ τ' όνομά του είχε παίξει και παλαιότερα στα ρεπορτάζ για τον ΑΠΟΕΛ, χωρίς ωστόσο να καρποφορήσει η συνεργασία. 

Όπως και με τον Λάρσον, οι κυανόλευκοι δείχνουν υπομονή στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εξετάζονται άλλες περιπτώσεις πέραν του Χριστοδουλόπουλου, αφού καθημερινά προτείνονται δεκάδες παίκτες στον Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο έμπειρος παίκτης προέρχεται από τον σοβαρό τραυματισμό του τον Φεβρουάριο του 2019, που άλλαξε άρδην τα δεδομένα για την παραμονή του στον Ολυμπιακό. Η αυτόματη ανανέωση συμβολαίου δεν ήρθε ποτέ, αφού ο Ελλαδίτης δεν συμπλήρωσε τις συμμετοχές που θα του έδιναν τη δυνατότητα να παραμείνει γι' άλλον έναν χρόνο στο λιμάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεν πήγε στην προπόνηση και αποτελεί παρελθόν ο Χριστοδουλόπουλος

Από τη σεζόν 2018-19 που είχε 26 συμμετοχές και 9 γκολ, πήγε σε αυτή του 2019-20 με 8 ματς και 1 γκολ. Καμία σχέση οι δύο χρονιές, με τον τραυματισμό να έχει μεσολαβήσει.

Οι γαλάζιοι ξέρουν πολύ καλά το ποσό που ζητάει ο 33χρονος εξτρεμ και το θεωρούν ιδιαίτερα ψηλό. Ο Χριστοδουλόπουλος ζητά ένα ποσό μεγαλύτερο από 250.000 ευρώ τον χρόνο και θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του για να υπάρχει πιθανότητα να επιτευχθεί το deal.

Οι πληροφορίες από την Ελλάδα λένε ότι ο Χριστοδουλόπουλος απέρριψε πρόταση από την Κίνα, θέλοντας να επιδιώξει κάτι καλύτερο. Το αν ο Απόλλωνας επιλέξει να καλύψει τις οικονομικές του ανάγκες είναι κάτι που μόνο ο χρόνος θα το δείξει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστιες δυνατότητες, αλλά συνάμα δύσκολους τραυματισμούς που τον κράτησαν μακριά από τον καλό του εαυτό τα τελευταία χρόνια.