Το σήριαλ Τάμαρι, η άγνωστη… πρόταση και το σενάριο φυγής με ζημιωμένο τον ΑΠΟΕΛ

Σε σήριαλ εξελίσσεται πλέον το όλο θέμα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Μούσα Αλ Τάμαρι και την… ενδεχόμενη μετακίνηση του 23χρονου άσου στον Πειραιά.

Ο Ιορδανός εξτρέμ εδώ και αρκετές βδομάδες απασχολεί τα ρεπορτάζ των ερυθρολεύκων και αν ευσταθεί το ενδιαφέρον της πειραιώτικης ομάδας, τότε έχει καταλήξει σε διακαή πόθο για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Το όλο θέμα, συνεχίζεται, καθημερινά, ενώ αναπτύσσεται και μία συνεχής ροή πληροφοριών που μάλλον δεν θα την ήθελε ο σύλλογος της Λευκωσίας.Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Χωρίς VAR» και την κάμερα της Cablenet o προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε πως ο Ιορδανός εξτρέμ έχει στα χέρια του πρόταση, ενώ παράλληλα την ίδια ώρα τόνισε πως επιθυμεί να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στο ρόστερ.

«Εμείς θέλουμε τον Μούσα στην ομάδα, του έχει γίνει μια πρόταση και θέλουμε να είναι κοντά μας. Το παιδί δείχνει διάθεση στις προπονήσεις, δουλεύει τις ατέλειες του μετά το τέλος των προπονήσεων. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα αλλάζουν, εύχομαι και ελπίζω να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα».

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως το εν λόγω θέμα αρχίζει να περιπλέκεται, καθώς ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0., ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμιά πρόταση, ενώ χαρακτήρισε όλα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας αστεία και δήλωσε ότι ο παίκτης δεν έχει προσεγγιστεί από κάποιο σύλλογο.   

«Δεν υπάρχει καμιά προθεσμία, ο ίδιος ο Μούσα είπε για τις 5 Ιούλη. Και ο ίδιος είπε ότι θέλει χρόνο. Δεν υπήρχε κάποιο χρονοδιάγραμμα από τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό το χαρακτηρίζω αστείο. Μιλήσαμε μαζί του την περασμένη Παρασκευή και την προπερασμένη, και από τότε δεν έχει γίνει ακριβώς τίποτα. Εγώ μιλώντας με τον Μούσα μου είπε δεν έχει καμιά επαφή με ομάδα».

Από εκεί και πέρα, αυτό που κρατάμε είναι ότι ποδοσφαιριστής δεν έχει δώσει κάποια απάντηση για παραμονή του στον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, το μεγάλο ζήτημα είναι να αποφευχθεί το σενάριο φυγής του ποδοσφαιριστή από τον Αρχάγγελο, καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο οι γαλαζοκίτρινοι δεν επωφελούνται οικονομικά.

Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Ιορδανού εξτρέμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, κάτι που σημαίνει πως αν δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο Λευκωσίας, τότε θα έχει την ευκαιρία τον ερχόμενο Ιανουάριο να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του και οι γαλαζοκίτρινοι να μην βάλουν λεφτά στο ταμείο τους.

Τέλος, αναμφίβολα, ο Μούσα Αλ Τάμαρι αποτελεί περιουσιακό στοιχείο για τους γαλαζοκίτρινους, και αναμένουν ο Ιορδανός άσος να πωληθεί έναντι κάποιου αξιοπρεπούς ποσού με απώτερο σκοπό να επωφεληθούν οικονομικά, όμως σε περίπτωση που ένα τέτοιο σενάριο, όπως αυτό που αναφέρεται πιο πάνω, δεν αποφευχθεί τότε ο ζημιωμένος της υπόθεσης θα είναι ο ΑΠΟΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: