«Ήρθα στον Ολυμπιακό για τον Πετράκη, όλοι με αγκάλιασαν»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, παραχώρησε ο Ελλαδίτης Ηρακλής Γαρουφαλιάς.
 
Ο αμυντικός μέσος που που απέκτησε ο Ολυμπιακός από τον Ατρόμητο Αθηνών, μιλώντας στον «Supersport Fm», ανέφερε ότι ο κύριος λόγος που αποφάσισε να υπογράψει στην ομάδα του Τακτακαλά είναι η παρουσία του προπονητή Γιάννη Πετράκη, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα.
 
«Μίλησα με τον προπονητή που συνυπήρξαμε στον ΠΑΣ Γιάννινα και συζήτησα με την διοίκηση μέχρι που καταλήξαμε σε συμφωνία. Είπα το «ναι» για τον κ. Πετράκη. Είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Μιλάνε αυτά που έχει κάνει».
 
Σε ότι αφορά τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, σημείωσε πώς, «όλα τα παιδιά με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα που ήρθαμε και νιώθω πολύ οικεία».
 
Για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά, κράτησε χαμηλά τον πήχη, τονίζοντας πως ,«είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους.Δουλεύουμε πολύ καθημερινά και είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Να δουλεύουμε σκληρά και να γίνουμε ομάδα».
 

Έστειλε εξάλλου το μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας ότι δουλεύουν σκληρά και θα προσπαθήσουν να τους βγάλουν ασπροπρόσωπους.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: