Πώς προέκυψε η συνάντηση Σάβιτς με οργανωμένους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ

Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Βούγιαντιν Σάβιτς, ο οποίος βρέθηκε για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να παραμένει εκτός προπονήσεων των γαλαζοκιτρίνων, για τις επόμενες δύο, τουλάχιστον, εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο Σάβιτς, είχε προσβληθεί από κορωνοϊό στη Σερβία και αφότου παρήλθε το διάστημα των δύο εβδομάδων, υποβλήθηκε σε σε τρία τεστ με αρνητική ένδειξη.
 
Ακολούθως, έφθασε στην Κύπρο, με τον ΑΠΟΕΛ να του υποδεικνύει ότι έπρεπε να υποβληθεί σε άλλο ένα τεστ, το οποίο έδειξε ότι ήταν ξανά θετικός στον ιό.
 
Χθες ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ, με ανακοίνωσή του, ακύρωσε τη δειγματοληψία που θα διεξαγόταν για 42χρονη μητέρα, η οποία αναζητά συμβατό δότη μυελού των οστών κι αυτό γιατί μέλη του συνδέσμου είχαν έρθει σε επαφή με τον Σάβιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ακυρώθηκε η δειγματοληψία-Μέλη του συνδέσμου ήρθαν σε επαφή με τον Σάβιτς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάβιτς αφότου έφθασε στην Κύπρο, πήρε το όχημά του για να μεταβεί στο σπίτι του. Ωστόσο, είχε φέρει μαζί του κάποια ρούχα, για να τα δώσει σε μέλη του συνδέσμου των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ.
 
Ως εκ τούτου, στο δρόμο για το σπίτι του συναντήθηκε με δύο οπαδούς του ΑΠΟΕΛ και τους έδωσε τα είδη ρουχισμού.
 
Έτσι, ο οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, μη θέλοντας να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία οποιουδήποτε άλλου μέλους των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, ανέβαλαν την δειγματοληψία.
 

Σημειώνεται ότι, ο Σάβιτς δεν γνώριζε ότι ήταν ξανά θετικός στον ιό, αφού τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε ήταν αρνητικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: