Σημειωτόν για Πεδρίνιο και Στσουκ, ματιές σε στόχους και στο βάθος... Απόλλων

Ανήσυχη ηρεμία επικρατεί εδώ και αρκετές μέρες στην Ανόρθωση, με τα θέματα των Στσουκ και Πεδρίνιο να παραμένουν στάσιμα, αφού και οι δύο έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.
 
Η τύχη του Στσουκ, θα κριθεί από το κατά πόσον η Ερζουρουμσπόρ θα ανέβει στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας. Σε αντίθετη περίπτωση, ίσως ανοίξει ο δρόμος για ένταξή του στην Μεγάλη Κυρία.
 
Σε ότι αφορά το θέμα του Πεδρίνιο, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να έχει, όπως και ο Στσουκ αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Πάσος Φερέιρα, ωστόσο η ομάδα του θέλει να τον κρατήσει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
 
Πάντως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, δεν έχει εκφραστεί ακόμα δημοσίως για το τι ψάχνει για την επόμενη σεζόν.
 
Παράλληλα, ο Τιμούρ Κετσπάγια ρίχνει κλεφτές ματιές και σε άλλους μεταγραφικούς στόχους, αφού θέλει το συντομότερο δυνατόν να κλείσει το κεφάλαιο ενίσχυση, για να μπορέσει η ομάδα να βρει χημεία, μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
 
Επιστροφή στις προπονήσεις
Η προετοιμασία στην Κακοπετριά ολοκληρώθηκε από την περασμένη Πέμπτη και στους ποδοσφαιριστές παραχωρήθηκε ρεπό μέχρι και αύριο, ενώ από τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου, θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο το πρώτο φιλικό της παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», κόντρα στον Απόλλωνα. Ένα φιλικό τεστ, πολύ δυνατό και για τις δύο ομάδες, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να μετρήσουν δυνάμεις.
 
Το φιλικό θα μεταδοθεί απευθείας από την Cablenet.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: