Ο Ράμος... μίλησε και αγκαλιά με το 34ο πρωτάθλημά της η Ρεάλ

Η Ρεάλ δυσκολεύτηκε στο San Mames απέναντι στη Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά ο αρχηγός των «μερένγκες» έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους (0-1) και πλέον αγκαλιά με τον τίτλο.

Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, η οποία παραμένει αήττητη στην μετά-κορονοϊό εποχή, αύξησε τη διαφορά της στους +7 από την Μπαρτσελόνα, η οποία αντιμετωπίζει το βράδυ της Κυριακής (5/7, 23:00) την Βιγιαρεάλ εκτός έδρας. Έτσι βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της La Liga.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό, όμως ολοκληρώθηκε χωρίς να έχουμε κάποιο γκολ. Η Ρεάλ ήταν εκείνη που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως μόνο ακίνδυνη που δεν ήταν η Μπιλμπάο, με τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες τις στιγμές του για ένα τέρμα.

Οι "μερένγκες" απείλησαν στο 4ο λεπτό με τον Ασένσιο να εκτελεί ένα φάουλ, αλλά στη συνέχεια στο ριμπάουντ από την απόκρουση του Σιμόν ο Καρβαχάλ να μην μπορεί να τελειώσει τη φάση. Στο 16ο ήταν σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με μία κεφαλιά του Ουνάι Γκαρθία που απέκρουσε ο Κουρτουά. Στο 45+1' η Ρεάλ προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, όμως ο Μπενζεμά δεν πήρε μία κεφαλιά όπως θα ήθελε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβασε περισσότερους ρυθμούς, έκλεισε την Μπιλμπάο στην περιοχή της και προσπαθούσε να σπάσει την καλά οργανωμένη της άμυνα. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι απειλούσαν στην κόντρα εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα του Ινιάκι Γουίλιαμς.

Τελικά, η λύση για την Βασίλισσα ήρθε από ένα πέναλτι στο 71ο λεπτό. Το VAR είδε πάτημα στον Μαρσέλο πριν ο παίκτης της Μπιλμπάο πάρει την μπάλα και ο συνήθης ύποπτος Σέρχιο Ράμος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 73' για 22η συνεχόμενη φορά. Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, παρά το γεγονός ότι στο 88ο λεπτό ο Μπενζεμά έχασε σπουδαία ευκαιρία, έπειτα από πάσα του Κρόος.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Κάπα, Γεράι, Μαρτίνεθ, Γιούρι, Μουνιαίν, Ντάνι Γκαρθία, Λόπεθ, Κόρδοβα, Ινιάκι Γουίλιαμς, Ραούλ Γκαρθία

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Μιλιτάο, Μαρσέλο, Μόντριτς, Καζεμίρο, Βαλβέρδε, Ασένσιο, Μπενζεμά, Ροντρίγκο

Πηγή: Sport24.gr

Δειτε Επισης

Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους
Τα πολλά ψηφοδέλτια, οι εκατοντάδες υποψήφιοι και το ενδεχόμενο σύγχυσης των ψηφοφόρων
Παραλύουν ΚΙΕ, Ολοήμερα και Μουσικά Σχολεία την Πέμπτη-Έξω από το ΥΠΑΝ οι εκπαιδευτικοί
Δεν λαμβάνουν γονική άδεια οι αυτοτελώς εργαζόμενοι-Δύο νομοσχέδια ενώπιον της Βουλής
Πανηγυρική εμφάνιση Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία-Το μήνυμα για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας
Πλημμύρισαν υπόγεια και δρόμοι, 72 κλήσεις για βοήθεια- Ο απολογισμός της κακοκαιρίας
Εμπρηστικός ο Ερντογάν-«Η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας αν δεν σταματούσαμε το 1974»
Στα 60 τα περιστατικά για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας-Ανάκληση προσωπικού από Πυροσβεστική
Δεκατέσσερα συνεργεία επί πόδος, στις 56 οι κλήσεις για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας
ΒΙΝΤΕΟ: Πλημμύρισαν υποστατικά και δρόμοι στη Λευκωσία-Επί ποδός η Πυροσβεστική