Χαλάει η μεταγραφή του Φετφατζίδη στην Αλ Άιν

Μπορεί να βρισκόταν μια... ανάσα από την Αλ Άιν ο Γιάννης Φετφατζίδης, ωστόσο η μεταγραφή του οδεύει προς... ναυάγιο καθώς η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων άλλαξε τους όρους καταβολής χρημάτων, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ Άρης να βάλει «φρένο» στην πώληση του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ποια είναι τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Μπορεί ο Γιάννης Φετφατζίδης να ήταν έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Αλ Άιν, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα γίνει για την ώρα.

Και αυτό διότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Αλ Άιν άλλαξε τους όρους καταβολής των χρημάτων τόσο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, όσο και στον ίδιο, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του να είναι αυτή την ώρα στον... αέρα.

Συγκεκριμένα, η αρχική συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων ήταν η Αλ Άιν να καταβάλει όλα τα χρήματα μπροστά, ωστόσο άλλαξε τους όρους, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ Άρης να μην δεχτεί την τμηματική καταβολή. Μάλιστα, η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, άλλαξε και τους όρους που υπήρξαν στο συμβόλαιο που πρότεινε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Πλέον, εάν δεν αλλάξει κάτι στα δεδομένα που διαμορφώθηκαν την τελευταία στιγμή, η μεταγραφή του δεν θα προχωρήσει και ο Έλληνας παίκτης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Εφόσον γίνει αυτό, τότε η ΠΑΕ Άρης θα εξετάσει τις άλλες προτάσεις που έχει για τον Γιάννη Φετφατζίδη, καθώς ήταν σε διαπραγματεύσεις και με άλλους συλλόγους που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Γυναίκα φυλακίστηκε επειδή τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση περισσότερες από 2.000 φορές
Τέσσερις οι νεκροί από την πλημμύρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Επιμένουν τα προβλήματα στο Ντουμπάι
BINTEO: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο του Τραμπ
Επανέρχεται με επιστολή προς Υφ. Πρόνοιας για το Πασχαλινό Επίδομα η ΕΚΥΣΥ
Βαφεάδης: Δεν έχει ληφθεί η εγγυητική για Λιμάνι και Μαρίνα Λάρνακας
Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Σημαντικά επιτεύγματα στην Σύνοδο Κοινοπολιτείας για Ωκεανούς
ΓΓ της Κοινοπολιτείας: Η Κύπρος πρώτη στη βιώσιμη υδατοκαλλιέργεια
Στεφάνου: Έχουμε τα εχέγγυα να κερδίσουμε το στοίχημα των εκλογών
ABC: Το Ισραήλ εκτόξευσε τρεις πυραύλους κατά της αεράμυνας πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν-Μήνυμα προς Τεχεράνη