Χαλάει η μεταγραφή του Φετφατζίδη στην Αλ Άιν

Μπορεί να βρισκόταν μια... ανάσα από την Αλ Άιν ο Γιάννης Φετφατζίδης, ωστόσο η μεταγραφή του οδεύει προς... ναυάγιο καθώς η ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων άλλαξε τους όρους καταβολής χρημάτων, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ Άρης να βάλει «φρένο» στην πώληση του Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ποια είναι τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

Μπορεί ο Γιάννης Φετφατζίδης να ήταν έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Αλ Άιν, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα γίνει για την ώρα.

Και αυτό διότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Αλ Άιν άλλαξε τους όρους καταβολής των χρημάτων τόσο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, όσο και στον ίδιο, με αποτέλεσμα η μεταγραφή του να είναι αυτή την ώρα στον... αέρα.

Συγκεκριμένα, η αρχική συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων ήταν η Αλ Άιν να καταβάλει όλα τα χρήματα μπροστά, ωστόσο άλλαξε τους όρους, με αποτέλεσμα η ΠΑΕ Άρης να μην δεχτεί την τμηματική καταβολή. Μάλιστα, η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, άλλαξε και τους όρους που υπήρξαν στο συμβόλαιο που πρότεινε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Πλέον, εάν δεν αλλάξει κάτι στα δεδομένα που διαμορφώθηκαν την τελευταία στιγμή, η μεταγραφή του δεν θα προχωρήσει και ο Έλληνας παίκτης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Εφόσον γίνει αυτό, τότε η ΠΑΕ Άρης θα εξετάσει τις άλλες προτάσεις που έχει για τον Γιάννη Φετφατζίδη, καθώς ήταν σε διαπραγματεύσεις και με άλλους συλλόγους που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τον Έλληνα άσο.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Δύο νέα λεωφορεία για τους εγκλωβισμένους ενέκρινε το Υπουργικό
Πράσινο Υπουργικού για εκσυγχρονισμό διαχείρισης τ/κ περιουσιών-Τι αλλάζει στα κριτήρια διάθεσης
Καταργείται η υπόδειξη αρνητικού τεστ κορωνοϊού σε νοσοκομεία και οίκους ευγηρίας
«Ναι» στα αιτήματα των συγγενών από την Ευρωβουλή-Σιγή ιχθύος από το Μαξίμου
Φορτηγό ακινητοποιήθηκε και μπλόκαρε τον αυτοκινητόδρομο-Έκλεισε η μια λωρίδα
Άνοιξαν πυρ κατά δικηγορικού γραφείου στην Πάφο
Εξωθούσαν ανήλικες στην πορνεία και τις πλήρωναν με κοκαΐνη στην Αθήνα-Τέσσερις συλλήψεις
Μόρφου Νεόφυτος για το σκάνδαλο στη Μονή-«Δαιμονικές δυνάμεις κάνουν πολλαπλές επιθέσεις, δοκιμάζεται η πίστη»
Έτοιμο να αποπλεύσει για Γάζα το δεύτερο πλοίο με 500 τόνους βοήθειας
Απάντηση Αθήνας σε Ερντογάν-«Οι δηλώσεις για την Κύπρο προσβάλλουν τη μνήμη των θυμάτων»