Ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα θετικός στον κορωνοϊό-Τέθηκε σε καραντίνα

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, με την διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας να εκδίδει ανακοίνωση και να ανακοινώνει πως ο Τζόρτζε Ντένις βρίσκεται ήδη σε καραντίνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επιβεβαίωσε το κρούσμα κορωνοϊού η Ξάνθη

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «ο Σέρβος ποδοσφαιριστής της ομαδας μας Djordje Denic βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19, μετά από εξέταση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα Σάββατο (04/07) με πρωτοβουλία της ομαδας μας σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό ερχόμενος από το Βελιγράδι».

Ο ποδοσφαιριστής πριν από το ταξίδι του στην Κύπρο υποβλήθηκε στην σχετική εξέταση στην πατρίδα του με το αποτέλεσμα να είναι αρνητικό.

Στην ανακοίνωση του ο Απόλλωνας σημειώνει ότι «ο ποδοσφαιριστής δεν φέρει οποιοδήποτε συμπτώματα. Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα ακολουθώντας αυστηρά τις σχετικές οδηγίες οι οποίες απορρέουν από αυτό».

Τέλος, ο Απόλλωνας τονίζει ότι «όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους απαραίτητους ελέγχους, πρωτίστως για την διασφάλιση της υγείας τους κι ακολούθως για την ομαλή λειτουργία του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Δεκαέξι χρόνια από το ελληνικό «θαύμα»-Όλη Ελλάδα μια αγκαλιά