Ενισχύεται στην άμυνα, μέσω… Νταβίντ Λουίζ η Άρσεναλ

Το ξέρουμε είναι κάπως οξύμωρο πλέον να μπαίνουν αυτές οι λέξεις στην ίδια πρόταση. Ενίσχυση, άμυνα, Νταβίντ Λουίζ, Άρσεναλ είναι λέξεις που δύσκολα μπορούν να μπουν στην ίδια πρόταση και να βγάλουν κάποιο… ρεαλιστικό νόημα.

Όμως, φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος είναι ο κρυμμένος άσος των “κανονιέρηδων“, στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν έναν πραγματικό αμυντικό βράχο μετά από πολλά χρόνια.

Τιάγκο Σίλβα, ο μεγάλος στόχος για την άμυνα

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Άρσεναλ στα μετόπισθεν είναι γνωστά. Πολλές φορές έχει χάσει βαθμούς λόγω των αστείων λαθών που κάνουν οι αμυντικοί της. Ο Μίκελ Αρτέτα λοιπόν έχει πάθει ήδη πολλάκις και έχει μάθει. Η απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ είναι από τις προτεραιότητές του για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η επιστροφή του Σαλιμπά είναι μία καλή αρχή. Ο νεαρός Γάλλος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο γαλλικό πρωτάθλημα και δείχνει να έχει πολύ ταλέντο. Όμως, είναι μόλις 20 ετών και είναι ακόμα άγουρος. Παράλληλα, η μονιμοποίηση του Πάμπλο Μαρί στο ρόστερ είναι μία ακόμη θετική κίνηση, αλλά και ο Ισπανός στόπερ είναι σχετικά άπειρος στο κορυφαίο επίπεδο.

Για να ισορροπήσει αυτή την έλλειψη εμπειριών της άμυνας του ο Αρτέτα έχει βάλει στο στόχαστρο τον Τιάγκο Σίλβα. Ο πολύπειρος άσος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Είναι λοιπόν διαθέσιμος να συνεχίσει όπου επιθυμεί αυτός την καριέρα του. Ο τεχνικός της Άρσεναλ λοιπόν καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Όμως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ έχει αργήσει να κινηθεί για την υπογραφή του. Ο Αντσελότι είναι αυτός που τον έχει προσεγγίσει και η Έβερτον δείχνει να είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Όμως, οι “κανονιέρηδες” δεν είναι έτοιμοι να παρατήσουν τα όπλα.

Έχουν ένα τελευταίο χαρτί στην προσπάθεια τους να κλέψουν τον παίκτη. Ο λόγος ασφαλώς για τον Νταβίντ Λουίζ. Ο 33χρονος είναι φίλος του Τιάγκο Σίλβα και υπήρξαν για χρόνια το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της εθνικής Βραζιλιάς. Η Άρσεναλ λοιπόν τον έχει βάλει και αυτόν στο κόλπο ώστε να “ψήσει” τον συμπατριώτη του να προτιμήσει το Έμιρεϊτς.

Είναι και μία ευκαιρία αυτή για τον Νταβίντ Λουίζ, ώστε να κάνει και… κάτι καλό για την άμυνα της ομάδας του.

Δειτε Επισης

Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας