Κραυγή απόγνωσης από Κύπριους αθλητές στη Ταϊλάνδη: Είμαστε στο έλεος του Θεού

Κραυγή απόγνωσης από την Κυπριακή αποστολή Muay Thai στη Ταϊλάνδη που βρίσκεται εκεί παγιδευμένη από τις 29 Φεβρουαρίου.

Η αποστολή των Κυπρίων αθλητών, ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη, όπου εκεί θα συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Muay Thai, που ήταν προγραμματισμένο για τις 14-17 Μαρτίου. Μετά από όλα αυτά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα και τις απαγορεύσεις από όλες τις χώρες ελέω κορωνοϊού, η αποστολή έμεινε εκεί εγκλωβισμένη αφού, οι αερογραμμές, όπου μεταφέρουν τις αποστολές δεν κάνουν πτήσεις. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στην πρώτη ομάδα της βαθμολογίας απονέμεται το πρωτάθλημα αν δεν ολοκληρωθεί

Στην αποστολή συμμετέχουν 11 άτομα, 6 εξ αυτών ανήλικες και 5 ενήλικες με το μικρότερο παιδί να είναι σε ηλικία 3 ετών. 

«Είμαστε στην Ταϊλάνδη 11 άτομα με την αποστολή μας. Ήρθαμε για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, Muay Thai, που ήταν προγραμματισμένο για τις 14-17 Μαρτίου. Το πρωτάθλημα έχει ακυρωθεί εξαετίας του κορωνοϊού και εμείς βρισκόμαστε εδώ από τις 29 Φεβρουαρίου. Η πτήσεις μας ήταν προγραμματισμένες για τις 24 Μαρτίου, αλλά έχουν ακυρωθεί μέχρι στιγμής δυο φορές», αναφέρει αρχικά ο επικεφαλής της αποστολής. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ο Σχίζας και μίλησε για άκυρες αποφάσεις

Ενώ παράλληλα, συμπληρώνει πως, «η εναλλακτική λύση που μας έχουν δώσει από την αεροπορική εταιρία είναι στις 8 Απριλίου. Από τις 24 Μαρτίου μέχρι τις 8 Απριλίου, δεν ξέρουμε εμείς οι ίδιοι τι θα γίνει. Έχουμε στην αποστολή μας 6 ανήλικους και 5 ενήλικες. το μικρότερο παιδί που έχουμε μαζί μας είναι 3 χρονών. Είμαι εγώ μαζί του που είμαι ο πατέρας του μωρού, μαζί με τα δυο παιδιά μου και ακόμη τέσσερις αθλητές που είναι μέλη της αποστολής της Εθνικής Κύπρου».

Κλείνοντας, ανέφερε πως, δεν έχουν λάβει κάποια βοήθεια ούτε από το κράτος, αλλά ούτε και από τον ΚΟΑ, αναφέροντας πως, «εμείς έχουμε έρθει στην Ταϊλάνδη να εκπροσωπήσουμε την Κύπρο με δικά μας έξοδα. Δεν έχουμε ζητήσει βοήθεια από κανένα. όταν τώρα συνέβηκε αυτό όλο, η Κυπριακή Κυβέρνηση μας άφησε στο έλεος του Θεού. Μιλήσαμε με πρόξενο, όπου μας ανέφερε πως δεν μπορούν να κάνουν απολύτως τίποτα. Δεν ξέρουμε πραγματικά τι θα γίνει στη συνέχεια. Δεν έχουμε επικοινωνία με κανένα από τον ΚΟΑ».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: