Χτυπάει την πόρτα της ΑΕΛ για Τεξέιρα ο Παναθηναϊκός

Επιμένουν οι συνάδελφοι στην Ελλάδα, όπου αναφέρουν ξανά πως ο Τσάβι Ρόκα, θα κινηθεί έντονα στο κυπριακό παζάρι, θέλοντας να στήσει τον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα trifilara.gr, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, τσεκάρει τον Νιλς Τεξέιρα της ΑΕΛ, ενόψει του καλοκαιριού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού φαίνεται να ρίχνει ματιές στην Κύπρο. Ο Τσάβι Ρόκα έχει στραμμένο το βλέμμα του σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά και θέλει να προσθέσει τις… πινελιές του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ισπανός βλέπει τον μπακ της ΑΕΛ Λεμεσού, Νιλς Τεξέιρα. Οι «πράσινοι» ψάχνουν στην αγορά, καθώς το καλοκαίρι αναμένεται να αποχωρήσει τόσο ο Ματίας Γιόχανσον, όσο και ο Κώστας Αποστολάκης από τον Παναθηναϊκό. Ο Νιλς γεννημένος στις 10 Ιουλίου 1990, μετράει 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή χρονιά (8 στο πρωτάθλημα και 2 για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ).

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 21 αγώνες με την ΑΕΛ Λεμεσού. Έχει φορέσει την φανέλα της Αρμίνια Μπίλεφελντ (2017-2018), της Δυναμό Δρέσδης (2014-15 μέχρι το 2016-17), με τις δεύτερες ομάδες της Φρανκφούρτης (2011-12 έως το 2013-14) και μετράει με την συγκεκριμένη ομάδα τους περισσότερους αγώνες (90) στην καριέρα του.

Έχει αγωνιστεί τόσο στην 2η όσο και στην 3η κατηγορία της Γερμανίας και έχει πετύχει σε σύνολο τερμάτων έως τώρα 17 γκολ.