Το σύνδρομο του Εθνικού και η τελική μάχη για την εξάδα

Κανείς δεν το ήθελε στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο να έρθουν τα πράγματα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για να ξεκαθαρίσει η θέση της ομάδας στην πρώτη εξάδα. Η ΑΕΛ, φυσικά και έχει το πάνω χέρι για να κόψει ο νήμα για την παραμονή της στο γκρουπ των ψηλών, αλλά αυτό προϋποθέτει νίκη και μόνο νίκη απέναντι στον μαχητικό Εθνικό.

Η είσοδος στην εξάδα για τους ποδοσφαιριστές του Ντούσσαν Κέρκεζ, εξαρτάται από τους ίδιους και κατά πόσο θα θελήσουν να τελειώσουν την υπόθεση εξάδα. Μην ξεχνιόμαστε, απέναντι της η ΑΕΛ, έχει μια ομάδα που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, κερδίζοντας στη σειρά Ομόνοια, Ανόρθωση και Απόλλωνα. Η απόδοσή του Εθνικού, τρομάζει τη δεδομένη στιγμή και τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ο Εθνικός, βρίσκεται σε μια εξαιρετικά φορμαρμαρισμένη περίδοδο και σε πολύ καλό φεγγάρι. Τα τελευταία αποτελέσματα αλλά και νίκες, δίνουν άλλη προοπτική στην ομάδα του Ντιν Κλάφουριτς, που δείχνει ικανή να κάνει τη ζημιά στον οποιονδήποτε αντίπαλο και να έχει μπροστά της. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, καλείται να βρει τη λύση καταπολεμώντας, το σύνδρομο των μεγάλων που ονομάζεται Εθνικός Άχνας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα σενάρια για το τρένο της εξάδας και οι μάχες τις τελευταίας αγωνιστικής

Εάν οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, πάρουν το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό, τότε δεν θα χρειαστεί να περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Για να έρθει αυτό, οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ, καλούνται να μπουν στο παιχνίδι, με πλήρη συγκέντρωση, ακολουθώντας πιστά πλάνο του Βόσνιου τεχνικού.

Αν και με αρκετές απουσίες και πάλι, ο Ντούσαν Κέρκεζ, δεν αποκλείεται να παρατάξει με τριάδα στα μετόπισθεν την ομάδα του. Εκτός, είναι οι Αβραάμ, Γκαστανιάγα και ο άτυχος Γκοντάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έθεσε προϋπόθεση για να παραμείνει στην ΑΕΛ ο Κέρκεζ

Ο Βοζίνιο, θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια. Ράσο, Μεντόγιεβιτς και Τεσέϊρα θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα την τριάδα. Ο Χάρης Κυριάκου, θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Μηνά Αντωνίου στο δεξί άκρο. Προβάδισμα στο χώρο του κέντρου, έχουν οι Νταβόρ, Αγκάνοβιτς και Αντάμοιβιτς με τους Χουράδο και Μαέ να συμπληρώνουν τις άλλες δυο θέσεις, στο χώρο της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: