To respect στους πορτοκαλί που... λείπουν από τον ΑΠΟΕΛ

Το ηχηρό τους παρών έδωσαν για ακόμη μια φορά σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ στο εξωτερικό οι οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων, που γέμισαν σχεδόν το πέταλο που τους αναλογούσε στο «Ζανκτ Γιάκομπ Παρκ» και δημιούργησαν με τον δικό τους τρόπο μια καυτή ατμόσφαιρα.
 
Παρόλο που οι πιθανότητες για πρόκριση στους 16 ήταν μηδαμινές και μόνο με ποδοσφαιρικό θαύμα μπορούσε να γίνει η ανατροπή μέσα στην Ελβετία, οι πορτοκαλί δεν σταμάτησαν λεπτό να στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές τους και να είναι εκεί, ζητώντας μέχρι και το... ευρωπαϊκό. 
 
Το χειροκρότημα από τους ποδοσφαιριστές με το τελικό σφύριγμα, ήταν άλλωστε και το respect προς τον κόσμο των γαλαζοκιτρίνων, που ταξίδεψε στην Ελβετία για να στηρίξει την ομάδα, παρόλο που η πρόκριση ήταν ήδη, χαμένη από χέρι. 
«Θέλω να κλείσω με ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν κοντά μας. Ευτυχώς σήμερα ακούσαμε λίγο τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Αυτό λείπει πάρα πολύ από τους παίκτες. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση να βρεθούν κοντά μας. Το είπα ξανά πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως το βλέπουμε στην Ελβετία και δεν το βλέπουμε στην Κύπρο. Τους ευχαριστώ για το ταξίδι που έκαναν και ήταν κοντά μας», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Μαρίνου Ουζουνίδη στο τέλος της αναμέτρησης, που έδειξε πόσο πολύ χρειάζεται ο ΑΠΟΕΛ δίπλα του, τον κόσμο του.