Ουζουνίδης: Είμαι απογοητευμένους με κάποιους, περίμενα νεύρο και εγωισμό

Ως μια καλή ευκαιρία για να δει μερικούς παίκτες σε διάφορα σημεία στο γήπεδο, χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τη Βασιλεία, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά την ήττα από τους Ελβετούς με 1-0. 

«Eμείς πάλι πήγαμε να τους δώσουμε κάποιες φάσεις. Και ο σχηματισμός ήταν κάτι που το κάναμε συγκεκριμένα γι' αυτό τον αγώνα λόγω των προβλημάτων επομένως δεν ήταν δουλεμένο. Ούτε εγώ περίμενα να έχουμε πολύ καλύτερη εικόνα μεσοεπιθετικά. Ήταν μια καλή ευκαιρία για να δω παίκτες σε άλλους θέσεις. Έρχονται ντέρμπι από εδώ και πέρα και κτύπα ξύλο σε περίπτωση απουσίας θα έπρεπε να είχα κάτι στο μυαλό μου. Γι αυτό είδατε και τον Μούσα να παίξει μπροστά. Έπρεπε να παίξουν και πιο ξεκούραστα. Είχαμε μιλήσει με τον Στάθη και τον Εφραίμ. Δεν είχα τόσες απαιτήσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι».
 
«Μπορεί να παίξει με κάποιο άλλο παίκτη στην κορυφή. Έχω διάφορα πράγματα στο μυαλό μου. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την επιθετική μας λειτουργία. Ήταν και αυτό μια δοκιμή με τον Μούσα. Ο Ντράγκαν είναι ένας παίκτης που δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει. Είμαι απογοητευμένος από κάποια άλλα παιδιά όμως, γιατί περίμενα περισσότερο νεύρο και εγωισμό. Σίγουρα σε αυτή τη στιγμή τα παιδιά δεν είναι και στα καλύτερά τους. Αυτό που δείχνουν στο γήπεδο όμως δεν είναι πραγματικά αυτό που μπορούν, αφού μπορούν να δείξουν περισσότερα πράγματα».

«Πρέπει να βρούμε τις λύσεις, είναι φανερό. Σίγουρα θα μπορούσαμε να βάλουμε το πέναλτι αλλά δεν σημαίνει ότι λύνονται τα προβλήματα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τις φάσεις που δημιουργούμε. Γι' αυτό είπα ότι έγιναν και κάποιες δοκιμές. Και στην Πάφο μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν είναι μόνο αυτά τα τρία παιχνίδια, είναι κάτι που γίνεται καιρό».

«Τόσο αβίαστα λάθη, φαίνεται πως το μυαλό μας δεν είναι καθαρό. Τα παιδιά αισθάνονται περισσότερη πίεση από όσο θα έπρεπε. Πρέπει εδώ να δείξουμε χαρακτήρα, να δείξουν όλο πόσο δυνατοί είναι. Θεωρώ ότι θα βελτιωθούμε. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να δίνουμε συνέχεια τρία δώρα. Κάναμε τρία δώρα στην Λευκωσία, σήμερα προσπαθήσαμε πάλι αλλά δεν τα δέχθηκε και δεχθήκαμε μόνο ένα γκολ. Ξαναλέω ότι έχουμε πολύ καλύτερους παίκτες από αυτό που βγαίνει στο γήπεδο. Χρειάζεται μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς της Δευτέρας. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας δώσει πράγματα για να είμαστε καλύτερα στην συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: