Ο Φέτελ ταχύτερος τη 2η μέρα των δοκιμαστικών της Formula 1

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ παρέμεινε ο πιο γρήγορος, στο τέλος της προτελευταίας ημέρας των δοκιμαστικών της Formula 1, πριν από την έναρξη της σεζόν του 2020, ενώ ο Χάμιλτον αντιμετώπισε προβλήματα.

Το 1.16.841 του Φέτελ με τα πάρα πολύ μαλακά ελαστικά C5 από το πρωί έμεινε ανέπαφο κατά τη διάρκεια της τετράωρης δεύτερης περιόδου της ημέρας, αν και ο Πιέρ Γκασλί με AlphaTauri με τα ίδαι ελαστικά απείχε μόλις 0.225 του δευτερολέπτου από την πρώτη θέση. Το 1.7.118 από την πρωινή έξοδο του Λανς Στρολ κατέληξε ως η τρίτη ταχύτερη επίδοση της ημέρας για την ομάδα της Racing Point.

Πρόβλημα για τον Χάμιλτον

Ο Χάμιλτον είχε σειρά το απόγευμα να οδηγήσει για λογαριασμό της Mercedes. Να σημειώσουμε πως ο Μπότας το πρωί είχε κάνει ένα αξιόλογο 1.17.985 και πέτυχε τον έβδομο χρόνο της ημέρας. Να σημειώσουμε επίσης πως κατά πάσα πιθανότητα η Mercedes κρύβει επιμελώς την απόδοσή της. Για να ξαναγυρίσουμε στον 6κις παγκόσμιο πρωταθλητή που δεν εμφανίστηκε κατά την πρώτη ώρα του απογεύματος. Όταν ο Χάμιλτον τελικά βγήκε στην πίστα, ξεκίνησε με μέση κίτρινη γόμα C3. Αλλά η προσπάθεια του Hamilton τελείωσε άδοξα μετά από 12 γύρους, όταν ο κινητήρας του έσβησε και αυτό προκάλεσε τη μοναδική κόκκινη σημαία του απογεύματος. Ο Χάμιλτον δεν επανεμφανίστηκε και πάλι, καθώς η Mercedes αποκάλυψε ότι το πρόβλημα προκλήθηκε από μια ανωμαλία πίεσης λαδιού που οδήγησε στη διακοπή του κινητήρα ως προφύλαξη. Ο Χάμιλτον τελείωσε την ημέρα μόλις με 14 γύρους, με τον 13ο και τον πιο αργό χρόνο 1.22.425 με C3 ελαστικά.

Ο Φέτελ μετά την κόκκινη σημαία του Χάμιλτον, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του κάνοντας άλλους 96 γύρους περισσότερους από τους 49 που καταγράφηκε το πρωί.

Δειτε Επισης

Θετική εξέλιξη θεωρεί ο Πρόεδρος τη συνάντηση Γκουτέρες-Ταταρ
Τα πρώτα λόγια της 12χρονης μετά την ενοχή του Μίχου-«Η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου»
Συνελήφθησαν εννέα άτομα στο Τατζικιστάν ως ύποπτα για την πολύνεκρη επίθεση στη Μόσχα
Ζητούν ακύρωση της διαδικασίας για τη Μονή Αββακούμ οι μοναχοί-Το υπόμνημα στην Ιερά Σύνοδο
Καταγγελία για κακοποίηση ηλικιωμένου από τη σύζυγό του-Ενήμερες και οι ΥΚΕ
Παρουσίασε το σχέδιο με τις 50 δράσεις για την κοινωνική ένταξη των μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας-Της επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου