H απαίτηση των Μαχητών μετά την πεντάρα και το μήνυμα στον Υπουργό

Το μπάλακι στους ποδοσφαιριστές ρίχνουν οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης, οι οποίοι μετά την ντροπιαστική ήττα της ομάδας τους από τον Εθνικό, αναμένουν σήμερα στη ρεβάνς με τη Σαλαμίνα, οι ποδοσφαιριστές τους να συνέλθουν και να δώσουν απαντήσεις τους επικριτές αλλά και στους καλοθελητές, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το μήνυμα του Εγγλέζου από το κρεβάτι του πόνου (pic)
 
Αναλυτικά:

«Αδέλφια,

Σαφώς επηρεασμένοι από το τελευταίο αποτέλεσμα δεν θέλαμε να τοποθετηθούμε άμεσα. Την περασμένη Κυριακή γράφτηκε στην Ιστορία της ομάδας μας μια μαύρη σελίδα με ένα αποτέλεσμα που δεν μπορούσε να το φανταστεί ακόμα και ο πιο απαισιόδοξος. Αυτό που πλήγωσε περισσότερο είναι ότι προήλθε σε μια χρονιά που δεν παρουσιάστηκαν σημάδια παλαιών χρόνων αφού φαίνεται ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα δουλεύει πλέον με μια πιο ορθολογική δράση σε αρκετά μέτωπα. Αυτό όμως δεν παύει να συνιστά επαγρύπνηση και ανασύνταξη ώστε να επανέλθει το τμήμα στον δρόμο που το ίδιο χάραξε και να εκπληρώσει τους διαχρονικούς στόχους του Σωματείου μας.

Μέσα σ’ όλη την χρονιά που η ομάδα ανεβοκατέβαινε στις πρώτες δύο θέσεις της βαθμολογίας νιώθαμε μια ανακούφιση για την απουσία μας λόγω της απόφασης μας για αποχή, μέχρι η κάρτα της μίζας να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ. Οι χαρές και οι επιτυχίες της ομάδας, δεν μας ανάγκασαν ποτέ να αναφερθούμε στο ποδοσφαιρικό τμήμα όπως κάναμε άλλες φορές, ειδικά όταν απουσιάζαμε. Την Κυριακή όμως νιώσαμε ότι η ομάδα χρειαζόταν το πιο ζωντανό κομμάτι της, αυτούς που σε όλα αυτά τα 11 χρόνια της φθίνουσας πορείας την κράτησαν ψηλά και ζωντανή στους δύσκολους καιρούς.

“Στα δύσκολα δεν σ’ άφησα ποτέ” τραγουδούσαμε και θα τραγουδάμε. Βλέπαμε την Κυριακή με λύπη μας μια γεμάτη εξέδρα που έμοιαζε εντελώς άδεια. Κάποιοι μεμονωμένα προσπάθησαν αλλά δεν αρκεί. Μια γεμάτη εξέδρα στην αρχή και άδεια (κυριολεκτικά) στο τέλος. Πολλοί διερωτώνται γιατί η ομάδα έχει πρόβλημα στα εκτός έδρας. Σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, η ομάδα ένιωθε ότι παίζει σπίτι της όταν αυτό το κάναμε εμείς. Κάθε έδρα την κάναμε να μοιάζει “Αντώνης Παπαδόπουλος”, άσχετα με την χωρητικότητα και τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Κάτι τέτοιο θα συνέβαινε και σήμερα. Οι MAXHTEC θα ήταν παρόντες, ανεξαρτήτου ώρας και ημέρας, αφήνοντας πίσω την όποια απογοήτευση. Δεν είναι απλά λόγια αλλά πράξεις που είναι γραμμένες στην Ιστορία μας. Όποιος τις αμφισβητεί έχει κοντή μνήμη. Παρόλα αυτά σήμερα η ομάδα έχει μια ευκαιρία να αποδείξει ότι την Κυριακή ήταν μια κακή παρένθεση στην όλη φετινή πορεία αλλά ταυτόχρονα να απολογηθεί και στις χιλιάδες κόσμου της είτε που την ακολουθούν είτε που απλά την αγαπάνε, έστω και από μακριά. Ας δώσουν οι ίδιοι τις απαντήσεις τους στους επικριτές αλλά και τους καλοθελητές. Εξάλλου η μπάλα είναι στα πόδια τους.

Τέλος να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι πραγματοποιήθηκε αρχές της εβδομάδας συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος καταθέτοντας το κάθε μέρος τις απόψεις του και τις εισηγήσεις του για διάφορα θέματα που μας απασχολούν όπως η κάρτα οπαδού, το θέμα της Αμμοχώστου, η κοινωνική συνεισφορά και άλλα. Έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση στα πλαίσια που μας επιτρέπουν οι αρχές και οι κανόνες που διέπουν τον οργανισμό μας. Σε κάποια θέματα ή σημεία συμφωνήσαμε σε κάποια άλλα όχι. Ο καθένας έχει την δική του προσέγγιση, κάτι που θεωρείται λογικό. Όλοι είμαστε περαστικοί σε αυτή την διαδρομή αλλά πάντα ο προορισμός θα είναι η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. Απλά να αναφέρουμε ότι η συνάντηση δεν έγινε λόγω του αποτελέσματος, αλλά ήταν ήδη προγραμματισμένη.

Υ.Γ. κ. Υπουργέ οι κάρτες που χρησιμοποιούνται στα ακατάλληλα γήπεδα (όπως η ίδια κυβέρνηση σας δήλωσε) δεν ξεπερνούν το 15% των καρτών που εκδόθηκαν. Κάτι δεν υπολογίζετε σωστά ως προς την “επιτυχία” της.

“ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ – ΜΟΝΑΧΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ».

Δειτε Επισης

Ομόφωνα ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Πρόστιμα 80,000 ευρώ σε παροχείς για καταχρήσεις στο ΓεΣΥ-Πέραν των 350 διερευνήσεων
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για το βιασμό της 12χρονης-Αθώα η μητέρα
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια κατά τη μεταγωγή του Μίχου και των άλλων κατηγορουμένων στην υπόθεση Κολώνου
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ