Αποκαλυπτικός ο Νεοφυτίδης-Νέα υπόθεση μέσω red button στην Αστυνομία

Στην αποκάλυψη πως έφθασε στα χέρια της Αστυνομίας νέο μήνυμα μέσω του red button προέβη ο εκτελεστικός πρόεδρος του Π.Α.Σ.Π., Σπύρος Νεοφυτίδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Άκου τι λέει» στο ραδιόφωνο του Super Sport FM 104.0.

Την ίδια ώρα ο Σπύρος Νεοφυτίδης αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργία του red button, τονίζοντας πως όποιος ποδοσφαιριστής μεταφέρει πληροφορίες δεν έχει να φοβηθεί κάτι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: H ξεκάθαρη απάντηση Νεοφυτίδη για τα καθήκοντα του Μερκή στον Π.Α.Σ.Π.

«Είδαμε τρελά πράγματα. Είδαμε πολλά πράγματα στα γήπεδα, όμως όταν δεν έχεις χειροπιαστές αποδείξεις δεν μπορείς να πεις κάτι. Ήρθε ακόμα ένα μήνυμα και πήγε στην Αστυνομία και εξετάζεται, θεωρώ θα είναι χρήσιμο. Όποιος μεταφέρει πληροφορίες από το red button δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Εφαρμόστηκε το σύστημα το είδαμε. Αν αναφέρεις όνομα, έχει δικαίωμα η Αστυνομία να έρθει να σου πάρει κατάθεση. Παίρνει κάρτα ένας ποδοσφαιριστής, κατεβάζει τη εφαρμογή πάνω στο κινητό του. Εάν δώσεις στοιχεία, γράφεις ότι θέλεις και φεύγει ανώνυμα. Πάει στη εταιρία που είναι στην Φιλανδία και πάει στην Αστυνομία. Υπάρχει ένα σχέδιο δράσης, ότι όποιος κληθεί να δώσει κατάθεση είναι ασφαλής. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να μιλούν. Δεν είναι θέμα αν θα καρφώσει ή κάτι. Πρέπει να προστατεύονται. Αποτελεί ασπίδα για τους ποδοσφαιριστές».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Ευθύνη για τα στημένα έχουν και οι ποδοσφαιριστές»